Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes is geboren in 1969 en groeide op in Londen. Voor ze fulltime auteur werd werkte Jojo tien jaar als journaliste. Dit deed zij o.a. in Hongkong en bij The Independent in Engeland. Jojo Moyes brak internationaal door met haar boek Voor jou, met hoofdpersoon Louisa Clark.

Voor jou

Voor jou werd als eerste in Engeland uitgegeven in 2012. Het werd genomineerd voor Book of the Year bij de UK Galaxy Book Awards. Wereldwijd werden tot nu meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht.

De bestseller Voor jou is verfilmd onder de oorspronkelijke titel Me Before You. De film ging in 2016 in première en was een echte kaskraker. Het scenario van de film is geschreven door Jojo Moyes zelf.

Na het succes van Voor jou verschenen nog twee andere boeken met Louisa Clark in de hoofdrol: Een leven na jou en Voor mij.

Een meeslepende roman over liefde, dood, beslissingen nemen en liefde vinden. Het gaat grote emotionele vraagstukken niet uit de weg. Waterproof mascara is een vereiste!

Marie-Claire – over Voor jou

Breed publiek

Voor jou was niet het eerste boek van Jojo Moyes. In 2002 debuteerde ze met Paradijs op aarde (Sheltering Rain). Hierna schreef ze nog elf boeken die een breed publiek aanspreken. Wereldwijd zijn maar liefst 32 miljoen boeken van Jojo Moyes verkocht.

Dat haar boeken goed in de smaak vallen blijkt ook wel uit de prijzen die Jojo won. Zo kreeg ze voor Verboden vruchten en De laatste liefdesbrief de Romantic Novel of the Year Award.

Jojo leeft met haar man Charles Arthur en haar drie kinderen op een boerderij in Essex. Hier schrijft zij ook haar romans. Meer informatie is te vinden op de officiële website van Jojo Moyes.

Veel hilarische en ontroerende momenten. Voor jou is uitermate grappig geschreven. Advies: zakdoeken bij de hand houden.

Telegraaf Vrouw

Jojo Moyes boeken

Hieronder vind je enkele populaire boeken van Jojo Moyes. Kijk hier voor alle Jojo Moyes boeken.

Boekomslag van 'De sterrengever'

E-book

€ 4.99

Boekomslag van 'Drie vrouwen'

Paperback

€ 12.99

Boekomslag van 'Drie vrouwen'

E-book

€ 9.99

Boekomslag van 'De sterrengever'

Paperback

€ 20.99

Boekomslag van 'Voor jou'

Paperback

€ 10.00

Boekomslag van 'Een leven na jou'

Paperback

€ 10.00

Boekomslag van 'Voor jou'

E-book

€ 9.99

Boekomslag van 'Voor mij'

Paperback

€ 12.50

Meer auteurs

Kijk voor nog meer leesplezier ook eens naar de boeken van deze populaire schrijvers.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Paolo Cognetti

Paolo Cognetti