Boeken zoeken en kopen

Onbeperkt e-books downloaden met Kobo Plus

Onbeperkt e-books downloaden en altijd iets te lezen hebben? Voor veel boekliefhebbers zal dat als muziek in de oren klinken. Er zijn inmiddels verschillende diensten die deze mogelijkheid bieden. In Nederland is Kobo Plus een grote speler op het gebied van e-book abonnementen.

In dit artikel lees je meer over Kobo Plus. En of het onbeperkt downloaden van e-books bij Kobo écht iets is. In de toekomst zullen we ook andere abonnement diensten behandelen op Zoekeenboek. Nu eerst alles over het Kobo Plus abonnement.

Ruim 200.000 e-books

Kobo Plus is een samenwerking tussen Bol.com en KOBO. Hierdoor kunnen ruim 200.000 titels worden aangeboden in het abonnement. Uit deze titels kan je onbeperkt e-books downloaden. Waar en wanneer je maar wilt. Een mooi vooruitzicht als je van lezen houdt en boeken verslindt.

In het aanbod vind je allerlei soorten boeken. Van spannende thrillers tot mooie romans. Zowel nieuwe boeken als oudere titels zijn terug te vinden in Kobo Plus. En met zo’n groot aanbod zit er natuurlijk altijd wel iets voor je tussen.

Afbeelding Kobo Plus nieuwe boeken en populaire boeken

Bestsellers

Helaas zitten lang niet alle bestsellers in het aanbod van Kobo Plus. Dit ligt er maar net aan welke overeenkomst de uitgever heeft gesloten. Zo zal je sommige actuele bestsellers wel en andere weer niet aantreffen. Gelukkig kan je vooraf door het aanbod bladeren. Zo weet je een beetje wat je wel en niet kan verwachten bij Kobo Plus.

Hoewel je dus niet alle boeken aan zal treffen bij Kobo Plus is het aanbod nog steeds erg goed. Veel boeken in alle genres die je ook nog steeds in de boekwinkels aantreft. En gelukkig ook genoeg actuele boeken als De ontembare van Guillermo Arriaga en Dit is mijn moeder van Tommy Wieringa.

Hier vind je een volledig overzicht van alle nieuwe boeken in Kobo Plus. Genoeg aanbod zoals je ziet.

E-reader, tablet en smartphone

De e-books van Kobo Plus kan je op verschillende apparaten lezen. Het prettigst werken de e-readers van KOBO. Hierop kan je jouw account instellen waarna je e-reader zelf alle gekozen boeken synchroniseert. Op e-readers van andere merken werkt Kobo Plus niet.

Je kan op je KOBO e-reader bladeren tussen het aanbod. Zo kan je rechtstreeks een e-book op je e-reader zetten. Prettiger is het om dit op je telefoon of computer te doen waarna je e-reader zelf de gekozen boeken binnen haalt.

Afbeelding van een KOBO e-reader

Daarnaast is de Kobo Plus app te downloaden op tablets en smartphones. Hiermee kan je ook daarop alle boeken lezen. Natuurlijk synchroniseren alle apparaten met elkaar. Zo kan je op je e-reader verder lezen waar je op je smartphone was geëindigd.

Ook makkelijk is het dat je de gedownloade e-books ook offline kan lezen. Zo heb je ook toegang tot je favoriete boeken op plekken zonder internet. Bijvoorbeeld in het vliegtuig of op een afgelegen strand op een onbewoond eiland.

De voor- en nadelen van Kobo Plus

Zoals je hebt kunnen lezen biedt Kobo Plus veel moois voor de boekliefhebber. Hieronder vind je de voor- en nadelen op een rijtje.

Voordelen Kobo Plus

Nadelen Kobo Plus

Afbeelding van man die leest op een KOBO e-reader

Uitproberen?

Houd je van lezen en heb je nooit genoeg boeken? Dan moet je Kobo Plus zeker eens proberen. Het abonnement kost je maar € 9,99 per maand. Hiermee heb je toegang tot ruim 200.000 titels. Hier moet zeker genoeg voor je tussen zitten, welk genre je ook graag leest.

Bovendien is Kobo Plus per maand opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast en kan de dienst zonder risico uitproberen. Op het moment van schrijven kan je Kobo Plus zelfs 30 dagen gratis proberen. Pas na de eerste maand gaat je abonnement in. Een ideale manier om eens te kijken of Kobo Plus iets voor je is.

Alle links op een rijtje

Boekentips

Heart of a lion

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Lees verder

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder