Boeken zoeken en kopen

Over boeken

Over boeken is een nieuw onderdeel op Zoekeenboek.nl. Hierin wijzen we je op leuke nieuwtjes, handige tips voor het kiezen van een boek en meer inspiratie. Kortom, een leuke bron van artikelen voor iedereen die van lezen houdt. Nog veel meer over boeken vind je in de boeken tips. Daar vind je boeken die ons opvielen, op welke wijze dan ook.

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2019

Kanshebbers op de Libris Literatuur Prijs

Vorige maand werd de longlist voor de Libris Literatuur Prijs 2019 al bekend gemaakt. Nu is ook duidelijk welke zes kanshebbers er op de shortlist voor de Libris Literatuur Prijs over zijn gebleven.

Lees verder

Storytel, onbeperkt boeken luisteren en lezen

Luister naar zoveel boeken als je wilt

Met Storytel kan je boeken luisteren of lezen. Waar, wanneer en zoveel als je maar wilt. Je kan kiezen uit duizenden titels, in het Nederlands of Engels. Lees hier alles over Storytel.

Lees verder

Bookchoice, iedere maand acht nieuwe boeken

Acht e-books en audiobooks per maand

Met Bookchoice krijg je acht nieuwe e-books en audiobooks per maand. Deze titels worden voor je gekozen. Jij mag zelf weten of je een boek wilt lezen of luisteren. Lees hier meer over deze dienst.

Lees verder

Longlist Libris Literatuur Prijs 2019

Wat wordt de beste roman van 2019?

Ook dit jaar wordt de Libris Literatuur Prijs weer uitgereikt. Op 6 mei wordt bekend gemaakt welk boek volgens de jury de beste roman van 2019 is geworden. Hier vind je de 18 genomineerden.

Lees verder

Onbeperkt e-books downloaden met Kobo Plus

Toegang tot ruim 200.000 e-books

Onbeperkt e-books downloaden is de droom voor menig boekliefhebber. Met Kobo Plus heb je altijd toegang tot ruim 200.000 boektitels. Lees hier alles over deze dienst e ontdek de voor- en nadelen.

Lees verder

Welke boeken werden in 2018 het meest uitgeleend volgens het CPNB?

De populairste bibliotheek-boeken van 2018

Ieder jaar maakt het CPNB de top 100 uitgeleende boeken bekend. Bovenaan de populairste bibliotheek-boeken van 2018 staat 'De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen'.

Lees verder

Hoe vind je een boek dat bij je past?

Vind het perfecte boek

Hoe vind je een boek dat bij je past? Hier lees je hoe je nieuwe boeken en schrijvers kan ontdekken. Met een aantal handige tips en links voor het vinden van het perfecte boek.

Lees verder