Zoekeenboek.nl is vernieuwd

Geplaatst op 25-04-2018 in de rubriek Nieuws

Vandaag is de vernieuwde zoekeenboek.nl gelanceerd. Naast een compleet nieuw uiterlijk is ook de functionaliteit uitgebreid. Hierdoor wordt het zoeken naar boeken nog eenvoudiger.

Boeken zoeken

De nadruk van de nieuwe zoekeenboek.nl ligt volledig op het zoeken naar boeken, ebooks en luisterboeken. Een belangrijke toevoeging is de uitgebreide mogelijkheid tot het filteren van je zoekresultaten.

Met een paar duidelijke keuzes kan je zo snel ieder gewenst boek vinden. Of je nu zoekt op titel, auteur of ISBN. Zelfs als je zoekt op een algemeen trefwoord vind je snel de meest relevante boeken.

Boekwinkels

Ook het aantal boekwinkels waar je kan zoeken is uitgebreid. Naast bekende winkels als bol.com en Bruna kan je nu ook boeken zoeken bij o.a. Libris, BookSpot en Blz.nl.

Ben je op zoek naar ebooks dan zoek je nu ook eenvoudig in het aanbod van Google Books, KOBO en iBooks van Apple.

Abonnementsdiensten

Een nieuwe ontwikkeling is het aantal diensten dat zich richt op onbeperkt lezen. Een bekend voorbeeld hiervan is Kobo plus van bol.com. Maar ook bliyoo van Bruna en Storytel voor luisterboeken worden steeds populairder.

Bij het zoeken naar ebooks en luisterboeken kan je vanaf nu snel controleren of je favoriete auteur ook bij deze diensten is te vinden.

Veel lees- en luisterplezier

We hopen dat je met gemak leuke boeken kan vinden. Zoekeenboek.nl zal regelmatig een nieuwe update krijgen met bijvoorbeeld nieuwe functies of onderdelen. Belangrijke wijzigingen lees je terug in de nieuws-sectie.

Voor nu wensen we je vooral veel lees- en luisterplezier met de honderdduizenden boeken die je via deze website kan vinden.

Zoekeenboek.nl is vernieuwd