Boeken zoeken en kopen

Partners van zoekeenboek.nl

Op Zoekeenboek.nl kan je boeken zoeken. Inmiddels al in meer dan 12 miljoen boektitels. Heb je een boek gevonden dan kan je dit direct bestellen. Niet bij ons maar gewoon bij je favoriete online boekwinkel. Wij verwijzen je alleen door.

Officieel partner

Van een aantal van deze boekwinkels is Zoekeenboek.nl officieel partner. Wij krijgen dan een kleine vergoeding voor ieder boek dat via ons is gekocht. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Bol.com, Bruna en Bookspot.nl.

Om je het zo makkelijk mogelijk te maken kan je ook zoeken bij andere boekwinkels. Bijvoorbeeld bij Libris, Blz.nl en AKO. Hoewel wij daar geen partner van zijn verwijzen we je met alle liefde door.

Boekenprijs

Van de vergoeding die wij voor een verkocht boek krijgen merk jij niets. De verkoopprijzen zijn namelijk precies hetzelfde. Voor jou maakt het dus niet uit of je rechtstreeks bestelt of via Zoekeenboek.nl.

Hopelijk maken we het zoeken naar boeken op deze manier iets makkelijk. Hier kan je iets meer lezen over Zoekeenboek.nl. Hier vind je een aantal handige zoektips.Afbeelding van een opengeslagen boek