Over zoekeenboek.nl

Zoekeenboek.nl is in 2008 begonnen als dé zoekmachine voor boeken. In april 2018 is de nieuwe versie gelanceerd waarbij het vinden van boeken nog makkelijker is geworden.

Je kan zoeken op titel, auteur en ISBN of een algemeen trefwoord gebruiken. Via de handige filteropties kan je de zoekresultaten vervolgens steeds verder verfijnen. Zo vind je makkelijk je gewenste boek en kan je meteen controleren waar je dit kan kopen.

Ebooks en luisterboeken

Behalve gewone boeken vind je via zoekeenboek.nl ook ebooks en luisterboeken. Nieuw is de toevoeging van diensten als Kobo Plus en Storytel waarmee je onbeperkt boeken kan lezen of luisteren. Bij ieder ebook of luisterboek vind je een optie om boeken van je favoriete auteur te zoeken bij deze diensten.

Als je een boek wil kopen kan je doorklikken naar verschillende boekwinkels. Als een winkel het boek verkoopt kom je meteen op de juiste pagina terecht. Koop je een boek bij een van de partners van zoekeenboek.nl dan ontvangen wij een kleine vergoeding. Jou kost dit niets extra, je betaalt gewoon de winkelprijs voor een boek.

Over zoekeenboek.nl