Boeken zoeken en kopen

Over zoekeenboek.nl

Zoekeenboek.nl is in 2008 begonnen als dé zoekmachine voor boeken. Het idee hierachter was om het zoeken van boeken makkelijker te maken. Niet meer een aparte zoekopdracht bij iedere boekwinkel. Gewoon één keer intikken en daarna eenvoudig verder klikken naar de verschillende webshops.

Op dit moment is Zoekeenboek.nl aan de derde versie toe. Volledig geoptimaliseerd voor smartphone en tablet. Maar ook nog steeds te gebruiken op de PC of laptop. En het aantal boeken dat je kan vinden wordt steeds groter!

Ruim 12 miljoen titels

Met Zoekeenboek.nl kan je inmiddels zoeken in meer dan 12 miljoen boektitels. Zowel de nieuwste uitgaves als tweedehands exemplaren. Van actuele bestsellers van nu tot boeken van langer geleden.

Natuurlijk vind je met Zoekeenboek.nl veel Nederlandstalige boeken. Maar ook boektitels in o.a. het Engels, Duits, Frans en zelfs Spaans zijn makkelijk te vinden. Vul gewoon het ISBN, de auteur of de titel in en zie meteen waar je het boek kan kopen.

Afbeelding van een KOBO ereader, o.a. te koop bij Bol.com

Ebooks en luisterboeken

Behalve gewone boeken kan je met Zoekeenboek.nl ook ebooks vinden. Want hoewel papieren boeken nog steeds het meest verkocht worden neemt het aantal verkochte ebooks verder toe. In 2018 was 7,6% van de verkochte boeken een ebook.

Door diensten als Storytel is ook het luisterboek aan een opmars bezig. Ook deze zijn makkelijk te zoeken op deze site. Begin gewoon met een titel, auteur of ISBN en filter de zoekresultaten. Zo vind je snel het gewenste boek, in welke vorm dan ook.

Boeken zoeken

Wil je een boek kopen of zoeken? Start dan je zoekopdracht bovenaan deze pagina. Heb je eerst wat hulp nodig bij het zoeken van een boek? Dan vind je hier een aantal handige zoektips.