Boeken zoeken en kopen

Copyright informatie

Copyright © 2008-2023 door zoekeenboek.nl, alle rechten voorbehouden. Foto’s, content, graphics, scripts, programma’s en HTML code zijn beschermd door Nederlandse en internationale Copyright Wetten. Het is niet toegestaan deze te kopiëren, drukken, publiceren, hosten of op enige andere wijze te vermenigvuldigen of distribueren zonder expliciete schiftelijke toestemming van de maker.

Alle afbeeldingen op deze website m.u.v. die op de websites van de boekwinkels zijn eigendom van zoekeenboek.nl of zoekeenboek.nl heeft de licentie om deze afbeeldingen te gebruiken.

Afbeeldingen van boeken

De afbeeldingen van boeken zijn afkomstig van Bol.com. Als officieel partner mag Zoekeenboek.nl deze afbeeldingen gebruiken op haar website. Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker van het materiaal dan wel Bol.com. Het is niet toegestaan deze te kopiëren, drukken, publiceren, hosten of op enige andere wijze te vermenigvuldigen of distribueren zonder expliciete schiftelijke toestemming van de aanbieder.

Overige afbeeldingen

Gebruikte afbeeldingen en illustraties zijn afkomstig van zoekeenboek.nl, Bol.com en Dreamstime. Alle rechten zijn voorbehouden aan de maker dan wel rechthebbende van het getoonde materiaal. Het is niet toegestaan deze te kopiëren, drukken, publiceren, hosten of op enige andere wijze te vermenigvuldigen of distribueren zonder expliciete schiftelijke toestemming van de aanbieder.