Boektitel zoeken

Op boektitel zoeken is makkelijk als je al weet welk boek je wilt lezen. Vul de boektitel in het zoekveld hierboven in en druk op zoeken. Je krijgt dan direct alle boeken met die titel te zien. Krijg je teveel resultaten te zien dan kan je de zoekopdracht verfijnen. Voer behalve de boektitel bijvoorbeeld ook de naam van de schrijver in.

Krijg je alsnog teveel boeken te zien dan kan je deze eenvoudig filteren. Gebruik hiervoor de filterknop bovenaan de zoekresultaten. Hiermee kan je bijvoorbeeld alleen gewone boeken of ebooks bekijken. Ook kan je filteren op o.a. taal en categorie.

Voorbeeld filteropties bij het zoeken van een boek

Met de sorteerknop kan je de boeken sorteren op populariteit, titel, prijs, verschijningsdatum en waardering. Ook deze knop vind je bovenaan de zoekresultaten.

Voorbeeld sorteren

Zoeksuggesties

Als je de titel van een boek invoert krijg je zoeksuggesties te zien. Dit zijn zoekopdrachten die op dit moment veel worden gebruikt. Deze suggesties passen zich aan als je jouw zoekopdracht invoert. Klik op een van de suggesties om meteen een zoekopdracht te starten.

Voorbeeld zoeksuggesties bij het zoeken van een boektitel

Meer zoekmogelijkheden

Weet je de titel van het boek niet? Dan kan je ook gebruik maken van deze zoekmogelijkheden.