Auteur zoeken

Op auteur zoeken is handig als je boeken van een bepaalde auteur wilt zien. Je vult gewoon de naam in het zoekveld in en drukt op zoeken. De zoekresultaten kan je hierna filteren op een groot aantal mogelijkheden.

Zo kan je bijvoorbeeld alleen ebooks of gewone boeken bekijken. Ook kan je de zoekresultaten verder verfijnen op categorie, taal en een groot aantal andere opties. Dit doe je met de filterknop bovenaan de zoekresultaten.

Voorbeeld filtermogelijkheden

Daarnaast kan je de volgorde van de boeken aanpassen met de sorteerknop. Je kan de boeken sorteren op populariteit, titel, prijs, verschijningsdatum en waardering. Ook deze knop vind je bovenaan de zoekresultaten.

Voorbeeld sorteren

Zoeksuggesties

Als je je zoekopdracht invoert krijg je direct een aantal suggesties te zien. Dit zijn zoekopdrachten die op dit moment populair zijn. Zo kan je soms al na enkele letters de juiste zoekopdracht doen.

Klik hiervoor op een van de getoonde suggesties. De suggesties passen zich aan naar het zoekwoord dat je invoert.

Voorbeeld zoeksuggesties bij het zoeken van een auteur

Populaire schrijvers

Wil je weten welke auteurs op dit moment populair zijn? Kijk dan eens naar dit overzicht met populaire schrijvers. Hier vind je een aantal auteurs die op dit moment veel worden gezocht. Je kan meer lezen over een schrijver en direct de populairste boeken bekijken.

Meer zoekmogelijkheden

Weet je de naam van de schrijver niet? Dan kan je ook op een van deze manieren naar een boek zoeken.