Boeken zoeken

Boeken zoeken op Zoekeenboek.nl is erg makkelijk. Via het zoekveld bovenaan kan je boeken zoeken op ISBN, auteur, titel of trefwoord. Je krijgt direct alle beschikbare boeken te zien. Zowel nieuw als tweedehands bij Bol.com. Met de tips hieronder heb je een boek nog sneller gevonden.

Resultaten filteren en sorteren

Als je een zoekopdracht hebt gedaan kan het zijn dat je honderden en soms wel duizenden resultaten terug krijgt. Deze resultaten kan je eenvoudig filteren met de filterknop bovenaan de zoekresultaten.

Zo kan je de boeken o.a. filteren op soort boek zoals gewone boeken of ebooks. Ook kan je filteren op categorie, taal en een groot aantal andere opties. In de filterknop zie je met een cijfer hoeveel filters je hebt geselecteerd. Gekozen filters kan je eenvoudig weer verwijderen.

Voorbeeld van de filteropties

Ook kan je de volgorde van de zoekresultaten makkelijk aanpassen. Dit doe je met de sorteerknop. Je kan boeken sorteren op populariteit, titel, prijs, verschijningsdatum en waardering.

Voorbeeld sorteren

Zoektips

Het makkelijkst is om een boek te zoeken op ISBN. Dit unieke nummer is altijd gekoppeld aan één boek. Zoek je op ISBN dan krijg je direct alle informatie over dat boek te zien. Geef je een ongeldig ISBN-nummer op dan krijg je hier een melding van.

Weet je geen ISBN? Zoek dan op titel, auteur of op trefwoord. Hierna kan je de zoekresultaten verfijnen met de filtermogelijkheden.

Krijg je erg veel zoekresultaten terug? Dan kan je proberen de zoekopdracht te verfijnen door extra zoekwoorden toe te voegen. Krijg je juist geen of te weinig resultaten? Dan kan je de zoekopdracht juist iets minder specifiek maken.

Zoeksuggesties

Als je een zoekwoord invult krijg je direct een aantal zoeksuggesties te zien. Dit zijn zoekwoorden die op dit moment vaak worden gebruikt. Zo zie je soms al na enkele letters datgene waar je misschien naar op zoek bent. Door op een van deze suggesties te klikken kan je hier meteen op zoeken.

Voorbeeld zoeksuggesties

Zoekmogelijkheden

Je kan op Zoekeenboek.nl op de volgende manieren naar een boek zoeken. Klik op een mogelijkheid om hier meer over te lezen.