Boeken zoeken en kopen

Persona van Soraya Vink

Persona is het spannende buut van Soraya Vink. In deze thriller moet rechercheur Elvira een dubbelmoord oplossen. Dit nadat zij eerder zonder al teveel succes als undercoveragente heeft gewerkt.

Tegelijkertijd is zij op zoek naar haar broer. Ze vermoed dat deze banden heeft met een drugskartel. Hetzelfde kartel waar zij eerder undercover bij werkte. Terwijl ze aan de slag gaat met de twee gruwelijke moorden blijft de undercoveroperatie een rol spelen.

Elvira moet kiezen waar haar loyaliteit ligt. Bij de wet of bij haar broer. Dat haar collega’s haar niet vertrouwen legt nog meer druk bij haar neer.

Over Soraya Vink

Soraya Vink is redacteur en recensent bij de bekende boekensite Hebban.nl. Hier gaat haar belangstelling vooral uit naar thrillers en true crime boeken. In 2017 maakte ze deel uit van de jury van De gouden strop, een belangrijke boekenprijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek.

Door haar ervaring én een studie Spaans begon ze na te denken over het schrijven van een eigen thriller. De goed ontvangen thriller Persona is hier het resultaat van. Met dit debuut heeft ze meteen een plaats tussen de Nederlandse thrillerschrijvers verworven.

Een goed geschreven, overtuigend debuut.

AD

Van de uitgever

Door een mislukte actie is rechercheur Elvira Selas gedwongen haar carrière als undercoveragente te beëindigen en tijdelijk van de radar te verdwijnen. Na een jaar in de Spaanse zon keert ze terug naar de Nederlandse politie, waar ze een laatste kans krijgt op de afdeling Zware Criminaliteit.

De zaak waarmee ze start is een raadselachtige dubbelmoord. Het eerste slachtoffer wordt aangetroffen zonder tong, het tweede mist een pink. Op beide plaatsen delict wordt een rouwkaart met een Latijnse tekst gevonden. Is Nederland in de greep van een seriemoordenaar?

Wat het politiekorps niet weet, is dat Elvira’s undercovertijd bij een berucht drugskartel nog niet voorbij is. Omdat ze vermoedt dat haar verdwenen broer nog steeds banden met deze bende onderhoudt en ze vastbesloten is hem te vinden, moet ze terug. Terug naar een verleden waar ze het liefst ver vandaan was gebleven.

Waar ligt haar loyaliteit? Bij haar familie of bij de wet? En in hoeverre kun je de wet naar je eigen hand zetten?

Omslag van Persona door Soraya Vink

Soraya Vink heeft met Persona een spannend debuut geschreven dat zeer zeker smaakt naar meer…

VrouwenThrillers.nl

Boekentips

Heart of a lion

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Lees verder

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder