Boeken zoeken en kopen

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

In Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is Sebastian Bergman terug. Terwijl hij is teruggekeerd naar zijn oude leven fungeert zijn dochter Vanja als lokaas in de zaak van een serieverkrachter. Ook dit zesde deel in De Bergmankronieken is weer een heerlijk boek om te lezen.

Zoek Het Oordeel bij de grootste boekwinkels

Van de uitgever

Sebastian Bergman is teruggekeerd naar zijn oude leven en heeft nog slechts sporadisch contact met Ursula van de nationale recherche. Van zijn dochter Vanja heeft hij al vier maanden niets meer gehoord. Ze woont en werkt inmiddels in Uppsala, bij de plaatselijke politie.

Dan wordt Uppsala opgeschrikt door een serieverkrachter die zijn slachtoffers verdooft voor zijn daad. Een van hen komt daarbij te overlijden en een ander slachtoffer pleegt zelfmoord wanneer de aanval zich herhaalt. De politie roept de hulp in van de nationale recherche en ook Bergman sluit zich opnieuw bij het team aan.

De dreiging van nieuwe verkrachtingen wordt steeds hoger. Vanja besluit zich als lokaas in te zetten en zet daarmee haar leven op het spel. Maar de dader heeft nog een ander doel…

Volgorde De Bergmankronieken

Het oordeel is alweer het zesde deel in De Bergmankronieken. De boeken zijn prima los te lezen maar als je deze serie nog niet kent moet je gewoon beginnen in het eerste deel.

Hieronder vind je de volgorde van alle delen van De Bergmankronieken waarin de onuitstaanbare, egoïstische, maar hartveroverende psycholoog Sebastian Bergman centraal staat.

  1. Wat verborgen is
  2. De discipel
  3. Het familiegraf
  4. Het stille meisje
  5. De test
  6. Het oordeel
Omslag van Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt


Boekentips

Heart of a lion

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder

Otmars zonen van Peter Buwalda

'DWDD Boek van de Maand' maart

Het DWDD Boek van de Maand maart is weer bekend gemaakt. Deze maand werd gekozen voor Otmars zonen, geschreven door Peter Buwalda. Lees meer over dit en de andere besproken boeken.

Lees verder