Boeken zoeken en kopen

Façade van Esther Verhoef

Façade is de nieuwste literaire thriller van Esther Verhoef. Een van Nederlands succesvolste schrijfsters die al vele prijzen en nominaties op haar naam heeft staan. Haar laatste boek Façade heeft alles in zich om weer een succes te worden.

Over Façade

Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet?

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn.

Als je de adrenaline van de recensent nog tot diep in de nacht laat stromen, is dat vakwerk.

De Volkskrant

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef heeft tal van bestsellers op haar naam staan. Van haar eerdere boeken werden totaal al bijna 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook in het buitenland worden haar boeken uitgegeven. O.a. in de Verenigde Staten, Duitsland en Groot-Brittanië.

Verhoef heeft al een groot aantal nominaties en bekroningen in de wacht gesleept. Zo won ze o.a. de NS Publieksprijs, de Gouden Strop en de Hebban|Crimezone Award. Naast thrillers schrijft Verhoef ook romans. Samen met Berry Verhoef schreef ze onder de naam Escober ook een serie thrillers.

Façade van Esther Verhoef

In één adem uit!

Margriet

Boekentips

Heart of a lion

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Lees verder

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder