Façade van Esther Verhoef

Verhoefs meest beklemmende thriller ooit

Verhoefs meest beklemmende thriller ooit

Façade is de nieuwste literaire thriller van Esther Verhoef. Een van Nederlands succesvolste schrijfsters die al vele prijzen en nominaties op haar naam heeft staan. Haar laatste boek Façade heeft alles in zich om weer een succes te worden.

Over Façade

Hij leek zo aardig. Dat je hem ontmoette, was toeval. Of niet?

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Een roadtrip dwars door snikheet Europa met oldtimer Toet, en stapels cassettebandjes uit haar jeugd, moet haar dichter bij zichzelf en bij haar reislustige moeder in Portugal brengen. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn.

Als je de adrenaline van de recensent nog tot diep in de nacht laat stromen, is dat vakwerk.

De Volkskrant

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef heeft tal van bestsellers op haar naam staan. Van haar eerdere boeken werden totaal al bijna 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook in het buitenland worden haar boeken uitgegeven. O.a. in de Verenigde Staten, Duitsland en Groot-Brittanië.

Verhoef heeft al een groot aantal nominaties en bekroningen in de wacht gesleept. Zo won ze o.a. de NS Publieksprijs, de Gouden Strop en de Hebban|Crimezone Award. Naast thrillers schrijft Verhoef ook romans. Samen met Berry Verhoef schreef ze onder de naam Escober ook een serie thrillers.

Façade van Esther Verhoef

In één adem uit!

Margriet

Boeken tips

Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips.

De biografie van Memphis Depay

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

De Bergmankronieken deel 6

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Populaire schrijvers

Wil je nog meer boeken ontdekken? Kijk dan eens naar deze populaire schrijvers die onlangs nieuwe boeken uitbrachten of op een andere manier in de media verschenen.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Jojo Moyes

Jojo Moyes