De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is een nieuwe thriller van bestseller auteur Harlan Coben. In deze thriller vol plotwendingen gaat Simon op zoek naar zijn dochter Paige. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij privédetective Elena Ramirez. Samen komen ze op het spoor van een duistere sekte.

Geweldig. Ik ben jaloers.

Stephen King

Van de uitgever

Simon en Ingrid zijn wanhopig op zoek naar hun dochter Paige, die onder invloed van haar vriend Aaron aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Hun zoektocht voert hen naar de duistere onderwereld van drugs en criminaliteit. Als blijkt dat Aaron is vermoord en iemand het ook op Ingrid heeft voorzien, komt alles in een stroomversnelling.

Simon blijft vertwijfeld naar zijn dochter zoeken, weigert zich af te laten leiden en stelt daarbij zijn leven in de waagschaal. Dan ontmoet hij Elena Ramirez, een privédetective die is ingeschakeld om de verdwijning van een andere jongere te onderzoeken. Samen komen ze op het spoor van een sekte-achtige organisatie die het daglicht niet kan verdragen: Truth Haven, geleid door een man die zich The Truth noemt.

Zal Simon zijn dochter ooit levend terugzien? Kan hij de schimmige praktijken van Truth Haven ontmaskeren en zijn leven weer oppakken zonder dreiging en intimidatie? En waarom lijkt er een verband te bestaan tussen Ingrid en de sekte? Kan hij de verbijsterende waarheid ontdekken zonder er zijn leven voor te moeten geven?

Klik hier om De ontdekking van Harlan Coben te zoeken.

De ontdekking van Harlan Coben

Cobens thrillers staan op eenzame hoogte.

Algemeen Dagblad

Over Harlan Coben

Harlan Coben (1962) schreef al een groot aantal thrillers. Wereldwijd heeft Coben inmiddels meer dan 70 miljoen boeken verkocht. Bekend is hij o.a. van de reeks met sportmakelaar en privédetective Myron Bolitar. Daarnaast schreef hij verschillende opzichzelfstaande thrillers.

Al zijn boeken werden bestsellers. Coben schreef dan ook als eerste auteur alle grote Amerikaanse thrillerprijzen op zijn naam. Hij woont met zijn vrouw Anne Armstrong-Coben en zijn vier kinderen in New Jersey. Lees meer over Harlan Coben op zijn officiële website.

Boeken tips

Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips.

De biografie van Memphis Depay

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

De Bergmankronieken deel 6

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Populaire schrijvers

Wil je nog meer boeken ontdekken? Kijk dan eens naar deze populaire schrijvers die onlangs nieuwe boeken uitbrachten of op een andere manier in de media verschenen.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Jojo Moyes

Jojo Moyes