Boeken zoeken en kopen

Thrillers

De thrillers hieronder vielen ons op. Ze wonnen bijvoorbeeld een prijs of waren in het nieuws. Of ze verschenen op een andere manier in de media waardoor ze onder onze aandacht kwamen. Hoe dan ook, de thrillers hieronder zijn het bekijken waar. Misschien zit er wel een boeken tip voor je tussen.

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder

Façade van Esther Verhoef

Verhoefs meest beklemmende thriller ooit

Façade is de nieuwste literaire thriller van de meermaals bekroonde schrijfster Esther Verhoef. Het is een beklemmende thriller die je in één adem uitleest en waarna je geen oog meer dicht doet.

Lees verder

Persona van Soraya Vink

Een spannend en overtuigend debuut

Persona is het spannende en overtuigende debuut van Soraya Vink. Elvira is rechercheur, haar broer crimineel. Hun werelden zijn verweven waarbij Elvira moet kiezen waar haar loyaliteit ligt.

Lees verder

DNA. Door een van de beste thrillerschrijvers van het moment

Een wereld van angstaanjagende geheimen

DNA is een thriller van een van de beste thrillerschrijvers van het moment. Ga mee in een wereld van angstaanjagende geheimen in deze pageturner van Yrsa Sigurdardottir.

Lees verder

Oktober van Søren Sveistrup

Pageturner van de bedenker van The Killing

Oktober van Søren Sveistrup is een thriller die je niet weg kan leggen. Deze pageturner van de bedenker van The Killing heeft ruim 554 pagina's. Lees hier meer over dit heerlijke boek dat je in één ruk uit wil lezen.

Lees verder