Het Rosie resultaat van Graeme Simsion

Het derde deel over Don Tillman en Rosie

Het derde deel over Don Tillman en Rosie

Ben je ook zo benieuwd naar het vervolg op Het Rosie project en Het Rosie effect? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze maand verscheen namelijk de opvolger, Het Rosie resultaat. En ook dit derde deel over Don Tillman en Rosie is net zo hilarisch als zijn voorgangers.

Wereldwijde bestsellers

Graeme Simsion veroverde in 2012 de wereld met zijn boek Het Rosie project. Ook het vervolg Het Rosie effect werd een wereldwijde bestseller. In totaal worden zijn boeken in meer dan 40 landen uitgegeven.

Na jaren wachten verschijnt dan eindelijk deel drie in de serie. En Het Rosie resultaat van Graeme Simsion is net zo hilarisch en herkenbaar als zijn voorgangers. Ook in dit deel is Don Tillman weer van de partij. En gelukkig is hij geen steek veranderd!

Omslagen van Het Rosie project en Het Rosie effect

Een van de meest innemende, charmante, fascinerende literaire personages die ik in lange tijd heb ontmoet.

The Times

Over Het Rosie resultaat

Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hij was zelf toen een buitenbeentje en Hudson is ook een beetje “anders’. Don besluit het Hudson Project te starten. Met hulp van de beste experts zal hij Hudson ongemerkt voorbereiden op de veeleisende jungle van de middelbare school. Sociale vaardigheden, sport, vrienden: alle kwesties pakt Don planmatig aan.

Maar Hudson is niet alleen Dons zoon, maar ook die van Rosie, en hij laat zich tot Dons verrassing niet zomaar in een project vangen.

Omslag van Het Rosie resultaat, geschreven door Graeme Simsion

Spannend, nerdy, lief en grappig.

NRC Handelsblad

Over Graeme Simsion

Grame Simsion is een Australische schrijver. Hij werkte als consultant en richtte in 1982 zijn eigen bedrijf op. Dit verkocht hij in 1999 waarna hij zich fulltime ging richten op schrijven.

In 2012 schreef hij The Rosie project, oorspronkelijk als manuscript. Nadat het in 2014 als boek verscheen werd het een wereldwijde bestseller. Zijn boeken wonnen inmiddels verschillende prijzen.

Op zijn persoonlijke website lees je meer over Graeme Simsion.

Het Rosie resultaat kopen?

Klik hier om Het Rosie resultaat van Graeme Simsion te zoeken. Hier vind je alle boeken van Graeme Simsion.

Boeken tips

Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips.

De biografie van Memphis Depay

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

De Bergmankronieken deel 6

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Populaire schrijvers

Wil je nog meer boeken ontdekken? Kijk dan eens naar deze populaire schrijvers die onlangs nieuwe boeken uitbrachten of op een andere manier in de media verschenen.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Jojo Moyes

Jojo Moyes