Boeken zoeken en kopen

Het Rosie resultaat van Graeme Simsion

Ben je ook zo benieuwd naar het vervolg op Het Rosie project en Het Rosie effect? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze maand verscheen namelijk de opvolger, Het Rosie resultaat. En ook dit derde deel over Don Tillman en Rosie is net zo hilarisch als zijn voorgangers.

Wereldwijde bestsellers

Graeme Simsion veroverde in 2012 de wereld met zijn boek Het Rosie project. Ook het vervolg Het Rosie effect werd een wereldwijde bestseller. In totaal worden zijn boeken in meer dan 40 landen uitgegeven.

Na jaren wachten verschijnt dan eindelijk deel drie in de serie. En Het Rosie resultaat van Graeme Simsion is net zo hilarisch en herkenbaar als zijn voorgangers. Ook in dit deel is Don Tillman weer van de partij. En gelukkig is hij geen steek veranderd!

Omslagen van Het Rosie project en Het Rosie effect

Een van de meest innemende, charmante, fascinerende literaire personages die ik in lange tijd heb ontmoet.

The Times

Over Het Rosie resultaat

Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don wil zijn zoon daar zo goed mogelijk voorbereiden op de middelbare school. Hij was zelf toen een buitenbeentje en Hudson is ook een beetje “anders’. Don besluit het Hudson Project te starten. Met hulp van de beste experts zal hij Hudson ongemerkt voorbereiden op de veeleisende jungle van de middelbare school. Sociale vaardigheden, sport, vrienden: alle kwesties pakt Don planmatig aan.

Maar Hudson is niet alleen Dons zoon, maar ook die van Rosie, en hij laat zich tot Dons verrassing niet zomaar in een project vangen.

Omslag van Het Rosie resultaat, geschreven door Graeme Simsion

Spannend, nerdy, lief en grappig.

NRC Handelsblad

Over Graeme Simsion

Grame Simsion is een Australische schrijver. Hij werkte als consultant en richtte in 1982 zijn eigen bedrijf op. Dit verkocht hij in 1999 waarna hij zich fulltime ging richten op schrijven.

In 2012 schreef hij The Rosie project, oorspronkelijk als manuscript. Nadat het in 2014 als boek verscheen werd het een wereldwijde bestseller. Zijn boeken wonnen inmiddels verschillende prijzen.

Op zijn persoonlijke website lees je meer over Graeme Simsion.

Het Rosie resultaat kopen?

Klik hier om Het Rosie resultaat van Graeme Simsion te zoeken. Hier vind je alle boeken van Graeme Simsion.

Boekentips

Heart of a lion

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Lees verder

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder