Boeken zoeken en kopen

Literatuur & romans

Bekijk hier de boekentips in de categorie literatuur en romans. Deze boeken vielen ons op. Ze wonnen prijzen of waren in het nieuws. Of ze verschenen op een andere manier in de media. Hoe dan ook, stuk voor stuk waren ze het vernoemen waard in de boeken tips van Zoekeenboek.

Otmars zonen door Peter Buwalda

De nieuwe roman van Peter Buwalda

Otmars zonen is de nieuwe roman van Peter Buwalda. Het boek verscheen meteen uitgebreid in de media. Van zijn eerste roman Bonita Avenue werden 350.000 exemplaren verkocht.

Lees verder

Het Rosie resultaat van Graeme Simsion

Het derde deel over Don Tillman en Rosie

Fans hebben lang moeten wachten op het derde deel over Don Tillman en Rosie. Maar nu is de opvolger Het Rosie resultaat verschenen. En het is net zo hilarisch als beide voorgangers.

Lees verder

Normale mensen van Sally Rooney

De opvolger van Gesprekken met vrienden

In Normale mensen vertelt Sally Rooney over de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Deze opvolger van Gesprekken met vrienden is bekroond met de Costa Book Novel Award 2018.

Lees verder

De ontembare van Guillermo Arriaga

'DWDD Boek van de Maand' januari

Het DWDD Boek van de Maand wordt gekozen door vier boekverkopers met een eigen mening. Deze maand koos het boekenpanel voor De ontembare van Guillermo Arriaga.

Lees verder

Zolang er leven is. Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar

Winnaar NS Publieksprijs 2018

Het boek van het jaar 2018 is een belangrijke literaire prijs die wordt gekozen door lezers. Zolang er leven is, het nieuwe dagboek van Hendrik Groen, is de winnaar van de NS publieksprijs 2018.

Lees verder