De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

De waanzinnige boomhut deel 8

De waanzinnige boomhut deel 8

De waanzinnige boomhut heeft weer 13 nieuwe verdiepingen. Een groot fort en een trap zonder einde bijvoorbeeld. Oh ja… én een verdieping met malle hoedjes. Ook in dit achtste deel laten Andy en Terry je graag alles zien.

De waanzinnige boomhut-reeks

De boeken uit De waanzinnige boomhut-reeks worden door kinderen verslonden. Vier van de boeken stonden vorig jaar in de top 10 meest uitgeleende boeken. Ook in de boekwinkels vliegen de boeken over de toonbank.

Naar deel acht uit de serie werd dan ook reikhalzend uitgekeken. Deze maand verscheen die dan. De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen. En direct stond hij weer in de kinderboeken top 10.

Andy Griffiths en Terry Denton

Andy Griffiths en Terry Denton komen uit Australië. In hun boeken staan vooral veel tekeningen. Deze zijn gemaakt door Terry Denton. Hij illustreert ook voor andere schrijvers. Daarnaast schrijft hij ook zelf boeken.

Tekening uit De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Ook Andy Griffiths is een kinderboekenschrijver. Als leraar merkte hij dat veel kinderen boeken saai vonden. Toen besloot hij zelf maar te gaan schrijven. Inmiddels is hij een van de populairste kinderboekenschrijvers. Zowel in Australië als daarbuiten.

Samen verzonnen zij de serie De waanzinige boomhut. Grappige kinderboeken vol avonturen. En met lekker veel knettergekke illustraties dus.

Over de waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.

Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun volgende boek en belanden in een race tegen de tijd. Misschien hebben ze wel iets aan de tandenfee, aan de twee-miljoen-euro-winkel, of wie weet zelfs aan de raadsels uit de denkkamer van diepe gedachten?

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Omslag van De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

Zoek hier naar De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen en andere boeken van Andy Griffiths en Terry Denton.

Boeken tips

Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips.

De biografie van Memphis Depay

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

De Bergmankronieken deel 6

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Populaire schrijvers

Wil je nog meer boeken ontdekken? Kijk dan eens naar deze populaire schrijvers die onlangs nieuwe boeken uitbrachten of op een andere manier in de media verschenen.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Jojo Moyes

Jojo Moyes