Kinderboeken

Deze kinderboeken vielen ons op. Ze wonnen een prijs of verschenen op een andere manier in het nieuws. Om welke reden dan ook. Wij vonden deze kinderboeken het vernoemen waard. Bekijk hieronder de boeken tips voor kinderen (en stiekem toch ook wel volwassenen). En hier vind je nog meer boeken tips van Zoekeenboek.

's Werelds bekendste rups is jarig

's Werelds bekendste rups is jarig

De meest bekende rups ter wereld, Rupsje Nooitgenoeg, wordt 50! Al drie generaties lang wordt dit boek van Eric Carle gelezen. Vertaald in 63 talen en al 50 miljoen verkochte exemplaren.

Een boek van 2,5 meter

Een boek van 2,5 meter

De hemel boven je hoofd van Charlotte Guillan en Yuval Zommer is een leuk en leerzaam kinderboek voor ca. 8 tot 10 jaar.  Het prentenboek is uitklapbaar tot maar liefst 2,5 meter!

De waanzinnige boomhut deel 8

De waanzinnige boomhut deel 8

Andy Griffiths en Terry Denton bouwden 13 nieuwe verdiepingen voor De waanzinnige boomhut. Naar dit achtste deel van deze populaire kinderboekenserie werd reikhalzend uitgekeken.

Mooiste Boekomslag 2018

Mooiste Boekomslag 2018

De Mooiste Boekomslag van 2018 is die van Het mysterie van niks en oneindig veel snot. Een leerzaam kinderboek van Jan Paul Schutten met illustraties van Floor Rieder.

Populaire schrijvers

Wil je nog meer boeken ontdekken? Kijk dan eens naar deze populaire schrijvers die onlangs nieuwe boeken uitbrachten of op een andere manier in de media verschenen.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Jojo Moyes

Jojo Moyes