Biografieën

Deze biografieën vielen ons op. Ze waren in het nieuws of verschenen op een andere manier in de media. Bijvoorbeeld omdat ze een prijs wonnen, of omdat ze op een andere manier bijzonder zijn. Hoe dan ook, deze biografieën zijn het bekijken zeker eens waard. Net als de andere boeken tips op Zoekeenboek.

De biografie van Memphis Depay

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Hét boek over 'De Kromme'

Hét boek over 'De Kromme'

Het zal niet veel mensen zijn ontgaan dat Willem van Hanegem dit jaar 75 is geworden. Willem van Hanegem. Buitenkant links van Frans van den Nieuwenhof is hét boek over 'De Kromme'.

Het voetbalboek dat nog niet bestond

Het voetbalboek dat nog niet bestond

Marcel van Roosmalen schreef het voetbalboek dat op de hele wereld nog niet bestond. In Theo Janssen, op pad met De Dikke Prins volgde deze unieke schrijver een jaar lang een unieke sporter.

Populaire schrijvers

Wil je nog meer boeken ontdekken? Kijk dan eens naar deze populaire schrijvers die onlangs nieuwe boeken uitbrachten of op een andere manier in de media verschenen.

Afbeelding van David Baldacci

David Baldacci

Afbeelding van Tommy Wieringa

Tommy Wieringa

Afbeelding van Lee Child

Lee Child

Afbeelding van Jojo Moyes

Jojo Moyes