Boeken zoeken en kopen

Boeken tips

Bekijk de boeken tips als je op zoek bent naar een nieuw boek. Of het nu voor jezelf is of bijvoorbeeld als cadeau voor een ander. Over actuele onderwerpen, prijswinnende boeken en bijzondere titels. Voor jong en oud en in elk genre.

Zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan ook eens naar de boeken top 10.

Heart of a lion

De biografie van Memphis Depay

Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie. In Heart of a lion lees je het levensverhaal van Memphis Depay, geschreven door Simon Zwartkruis.

Lees verder

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt

De Bergmankronieken deel 6

Het oordeel van Hjörth Rosenfeldt is het nieuwste deel in de serie De Bergmankronieken. In dit boek is de onuitstaanbare psycholoog Sebastian teruggekeerd naar zijn oude leven.

Lees verder

De ontdekking van Harlan Coben

De nieuwste thriller van Harlan Coben

De ontdekking is de nieuwste thriller van Harlan Coben. In dit boek word je meegesleurd van cliffhanger naar cliffhanger. Lees hier meer over dit juweel van een thriller vol verrassende plotwendingen.

Lees verder

Otmars zonen van Peter Buwalda

'DWDD Boek van de Maand' maart

Het DWDD Boek van de Maand maart is weer bekend gemaakt. Deze maand werd gekozen voor Otmars zonen, geschreven door Peter Buwalda. Lees meer over dit en de andere besproken boeken.

Lees verder

Rupsje Nooitgenoeg wordt 50 jaar!

's Werelds bekendste rups is jarig

De meest bekende rups ter wereld, Rupsje Nooitgenoeg, wordt 50! Al drie generaties lang wordt dit boek van Eric Carle gelezen. Vertaald in 63 talen en al 50 miljoen verkochte exemplaren.

Lees verder

De nieuwe wereldorde van Rob de Wijk

Hoe China de macht overneemt

Rob de Wijk schreef De nieuwe wereldorde. In dit fascinerende boek lees je hoe China sluipenderwijs de macht overneemt. Geheel volgens een plan dat door de Chinese president Xi werd uitgewerkt.

Lees verder

Façade van Esther Verhoef

Verhoefs meest beklemmende thriller ooit

Façade is de nieuwste literaire thriller van de meermaals bekroonde schrijfster Esther Verhoef. Het is een beklemmende thriller die je in één adem uitleest en waarna je geen oog meer dicht doet.

Lees verder

Persona van Soraya Vink

Een spannend en overtuigend debuut

Persona is het spannende en overtuigende debuut van Soraya Vink. Elvira is rechercheur, haar broer crimineel. Hun werelden zijn verweven waarbij Elvira moet kiezen waar haar loyaliteit ligt.

Lees verder

Tien populaire vegetarische kookboeken

Nationale week zonder vlees

Het is de Nationale week zonder vlees. Een leuke reden om deze tien populaire vegetarische kookboeken eens onder de aandacht te brengen. Je zal zien, koken zonder vlees is helemaal niet saai.

Lees verder

Otmars zonen door Peter Buwalda

De nieuwe roman van Peter Buwalda

Otmars zonen is de nieuwe roman van Peter Buwalda. Het boek verscheen meteen uitgebreid in de media. Van zijn eerste roman Bonita Avenue werden 350.000 exemplaren verkocht.

Lees verder