Boeken zoeken en kopen

De zeven zussen - Atlas

Omslag van De zeven zussen - Atlas

€ 34.99

De zeven zussen - Atlas

Kijk voor 'De zeven zussen - Atlas' bij de volgende boekwinkels:

In de luxe-editie van Atlas, het achtste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt was. Nu als hardback met gouden folieletters.

Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten. De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen? Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent, brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde. Deze luxe uitvoering is prachtig uitgevoerd: gebonden, met gouden folieletters. ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

  • Auteurs : Lucinda Riley, Harry Whittaker
  • ISBN : 9789401619936
  • Taal : nl
  • Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 701
  • Gewicht : 1018 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 29.99

E-book

€ 19.99

Paperback

€ 9.99

Hardcover

€ 29.99

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 15.99

Hardcover

€ 29.99

Hardcover

€ 24.90

Paperback

€ 24.99

Hardcover

€ 24.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De zeven zussen - Atlas' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.