Boeken zoeken en kopen

De Zoete Zusjes lossen het op

Omslag van De Zoete Zusjes lossen het op

€ 15.99

De Zoete Zusjes lossen het op

Kijk voor 'De Zoete Zusjes lossen het op' bij de volgende boekwinkels:

'De Zoete Zusjes lossen het op’ is een vrolijk speurverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube). Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

In ‘De Zoete Zusjes lossen het op’, geschreven door Hanneke de Zoete, vinden Saar en Janna een gouden sleutel. Maar waar past die op? Het is meivakantie en de Zoete Zusjes Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op de zolder. Tijdens het spelen vinden ze daar tussen alle oude rommel, koffers, kerstspullen en oud speelgoed een mooie gouden sleutel. Maar waar past die mysterieuze sleutel op? Mama zegt niks, en papa is een paar dagen weg voor zijn werk. Het is een raadsel. Saar en Janna zouden de Zoete Zusjes niet zijn als ze hier niet een spannende speurtocht van wisten te maken. Kun jij ze helpen? Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit (voorlees)boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek ook een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende raadsels en avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

Details

  • Auteur : Hanneke de Zoete
  • ISBN : 9789043926546
  • Taal : nl
  • Uitgever : Kosmos Uitgevers
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 96

Anderen lazen ook

Paperback

€ 10.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 22.50

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 11.99

Paperback

€ 12.50

Paperback

€ 15.99

Hardcover

€ 22.50

Hardcover

€ 15.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De Zoete Zusjes lossen het op' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.