Boeken zoeken en kopen

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco - Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco

Omslag van De avonturen van Rutger, Thomas en Paco - Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco

€ 12.50

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco - Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco

Kijk voor 'De avonturen van Rutger, Thomas en Paco - Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco' bij de volgende boekwinkels:

Na het overweldigende succes van De Magische Halsband en De Tijdmachine is er nu het allereerste doeboek van Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco!

Ga op avontuur met Rutger, Thomas & Paco en los het mysterie van de verdwenen halsband van Paco op door te puzzelen, tekenen en lezen! Het doeboek staat boordevol puzzels, challenges, moppen en alles wat je altijd al wilde weten over je favoriete YouTubers.

Met onder andere: De grote Rutger, Thomas en Paco-quiz Een extra lang interview Supergrappige moppen Uitdagende challenges Hoe teken ik Paco?-tutorial En… een spannende speurtocht naar de magische halsband die verdwenen is! Kun jij het mysterie oplossen?

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Dit is het allerleukste doeboek in de serie met urenlang speelpret! Een perfect cadeau voor elk kind dat van puzzelen, lezen of tekenen houdt. Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, vakantie, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Details

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 17.99

Hardcover

€ 17.99

Hardcover

€ 16.99

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 12.50

Paperback

€ 10.99

Paperback

€ 12.99

E-book

€ 8.99

E-book

€ 8.99

Hardcover

€ 22.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De avonturen van Rutger, Thomas en Paco - Het doeboek van Rutger, Thomas en Paco' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.