Boeken zoeken en kopen

Het perfecte zusje

Omslag van Het perfecte zusje

€ 20.99

Het perfecte zusje

Kijk voor 'Het perfecte zusje' bij de volgende boekwinkels:

Dé nieuwe thrillersensatie van Nederland
Hoeveel heb je ervoor over om je geheimen verborgen te houden?
De jonge patissier Gaby uit Deventer leidt een droomleven: ze runt een succesvol bedrijf, is een graag geziene gast op televisie en heeft thuis een lieve man en twee kinderen. Opeens staat haar jeugdvriendin Anniek op de stoep. Er is een meisje vermist in hun geboortedorp en ze denkt dat Gaby’s broer weer de dader is. Gaby wordt noodgedwongen geconfronteerd met haar duistere verleden dat ze koste wat het kost voor de buitenwereld verborgen wil houden. Gaat ze op onderzoek uit zodat ze het meisje op tijd kan redden, met als risico dat ze daarmee haar zorgvuldig opgebouwde imago om zeep helpt? Het perfecte zusje kenmerkt zich door een dreigende sfeer en personages die boeien tot op de laatste bladzijde.
Anna van den Breemer (1984) is journalist en bekend van haar populaire opvoedrubriek in de Volkskrant. Ze studeerde Liberal Arts & Sciences in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. Eerder verscheen van haar hand Ivanka, de biografie van Ivanka Trump. Later volgden twee boeken in de opvoedserie Alle ouders klungelen maar wat aan. Met haar man Özcan, dochter Mia en zoon Baran woont ze in Deventer. Het perfecte zusje is Anna van den Breemers debuut als thrillerschrijver.

Details

  • Auteur : Anna van den Breemer
  • ISBN : 9789044652215
  • Taal : nl
  • Uitgever : Prometheus
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 224
  • Gewicht : 406 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 22.99

E-book

€ 12.99

Paperback

€ 23.99

Paperback

€ 20.00

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 17.50

Hardcover

€ 22.99

Paperback

€ 12.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Het perfecte zusje' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.