Boeken zoeken en kopen

Op de spoedeisende hulp

Omslag van Op de spoedeisende hulp

€ 20.00

Op de spoedeisende hulp

Kijk voor 'Op de spoedeisende hulp' bij de volgende boekwinkels:

Heleen Lameijer werkt als spoedeisendehulparts en in dit boek vertelt ze over wat ze op de SEH meemaakt, de mensen die ze ontmoet en wat het met haar doet.

Spoedeisendehulparts Heleen Lameijer (@makesciencework op Instagram) ontmoet voortdurend mensen op misschien wel de slechtste dag van hun leven. In dit boek neemt ze de lezer mee achter de klapdeuren van de spoedeisende hulp. Ze deelt wat ze meemaakt en laat de impact zien van de korte en bijzondere ontmoetingen die ze heeft met allerlei patiënten. Het ene moment werkt ze onder hoogspanning in teams speciaal voor ongevallen of reanimaties. Het andere moment behandelt ze een breuk bij een kind. Ze helpt patiënten, maar wordt soms ook zelf door patiënten en hun verhalen geholpen. Ze neemt beslissingen die levens kunnen redden, maar ziet ook mensen sterven. Met haar verhalen biedt Heleen een unieke inkijk in haar leven als dokter, maar ook haar leven zonder witte jas. Belangrijk, omdat compassie en menselijkheid onmisbaar zijn in de professionele zorg, maar vooral ook in de zorg die we allemaal voor elkaar dragen.

Details

  • Auteur : Heleen Lameijer
  • ISBN : 9789043925150
  • Taal : nl
  • Uitgever : Kosmos Uitgevers
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 208
  • Gewicht : 286 g

Anderen lazen ook

E-book

€ 4.99

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 22.99

Luisterboek

€ 15.99

Paperback

€ 21.99

E-book

€ 6.99

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 24.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Op de spoedeisende hulp' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.