Boeken zoeken en kopen

Bollebozen Letterpretpakket voor 4-6 jaar - Koop 1 en wij doneren 1

Omslag van Bollebozen Letterpretpakket voor 4-6 jaar - Koop 1 en wij doneren 1
  • overig

€ 12.99

Bollebozen Letterpretpakket voor 4-6 jaar - Koop 1 en wij doneren 1

Kijk voor 'Bollebozen Letterpretpakket voor 4-6 jaar - Koop 1 en wij doneren 1' bij de volgende boekwinkels:

Is jouw pretletter een kleine avonturier? Zoek dan niet verder, want van een Letterpretpakket als dit wordt jouw kleintje enorm blij. In deze reiskoffer zit het prachtige prentenboek Duizend-en-een djellaba’s, een super leuk doeboek van Encanto en het kleurboek van PAW Patrol dat heel graag ingekleurd wil worden. Die kleurpotloden zitten dus ook in de koffer! En wat mag niet ontbreken in een reiskoffer? Precies! Een paspoort en boarding pass; die kan jouw pretletter zelf invullen en inkleuren. Bestel nu jouw Letterpretpakket, je doneert er meteen één aan een ander kind
Met het Bollebozen Letterpretpakket blijven kinderen op een leuke manier de hele vakantie bezig met lezen en verhalen. En omdat iedereen beter wordt van lezen, doneer je met ieder Letterpretpakket via één van onze samenwerkingspartners ook meteen een pakket aan een ander kind. Een kansarmer kind dat een boek prima kan gebruiken. Goed bezig, én een goed gevoel. Dat is pas zomer! Bollebozen is een initiatief van Bol.com. We vinden dat alle kinderen gelijke kansen verdienen, en dragen daar graag aan bij. Door het plezier van lezen en verhalen over te brengen en aan te wakkeren, bijvoorbeeld. Maar ook door hun digitale vaardigheden te helpen ontwikkelen. Met tal van initiatieven zetten we ons het hele jaar door in voor een goed verhaal met een mooie afloop voor ieder kind.

Details

  • ISBN : 9789047862277
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : overig
  • Verschijningsdatum : juni 2022
  • Gewicht : 710 g

Anderen lazen ook

Bindwijze onbekend

€ 12.99

Paperback

€ 10.99

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 6.99

Paperback

€ 8.95

Hardcover

€ 24.90

Paperback

€ 6.99

Hardcover

€ 14.99

Hardcover

€ 12.00

Hardcover

€ 15.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Bollebozen Letterpretpakket voor 4-6 jaar - Koop 1 en wij doneren 1' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.