Boeken zoeken en kopen

Bollebozen Letterpretpakket voor 7-9 jaar - Koop 1 en wij doneren 1

Omslag van Bollebozen Letterpretpakket voor 7-9 jaar - Koop 1 en wij doneren 1
  • overig

€ 12.99

Bollebozen Letterpretpakket voor 7-9 jaar - Koop 1 en wij doneren 1

Kijk voor 'Bollebozen Letterpretpakket voor 7-9 jaar - Koop 1 en wij doneren 1' bij de volgende boekwinkels:

Tijdens deze zomervakantie hoeft jouw avonturier niet stil te zitten. Er zit veel in dit Letterpretpakket, maar verveling zeker niet! Jouw kleine kan lekker gaan lezen in Stinkhond gaat naar Parijs, er zit een doeboek in met de avonturen van Superjuffie, Vos en Haas, en van Kidsweek. Daarnaast zitten in de reiskoffer ook postkaarten die ingekleurd kunnen worden, een boardingpass en paspoort in die ze zelf mogen invullen. Geen kleurpotloden in huis? Geen zorgen, ook die zitten in dit pakket. Bestel nu jouw Letterpretpakket, en je doneer er meteen één aan een ander kind
Met het Bollebozen Letterpretpakket blijven kinderen op een leuke manier de hele vakantie bezig met lezen en verhalen. En omdat iedereen beter wordt van lezen, doneer je met ieder Letterpretpakket via één van onze samenwerkingspartners ook meteen een pakket aan een ander kind. Een kansarmer kind dat een boek prima kan gebruiken. Goed bezig, én een goed gevoel. Dat is pas zomer! Bollebozen is een initiatief van Bol.com. We vinden dat alle kinderen gelijke kansen verdienen, en dragen daar graag aan bij. Door het plezier van lezen en verhalen over te brengen en aan te wakkeren, bijvoorbeeld. Maar ook door hun digitale vaardigheden te helpen ontwikkelen. Met tal van initiatieven zetten we ons het hele jaar door in voor een goed verhaal met een mooie afloop voor ieder kind.

Details

  • ISBN : 5410574918147
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : overig
  • Verschijningsdatum : juni 2022
  • Afmetingen : 37,5 x 25,9 x 3 cm
  • Gewicht : 710 g

Anderen lazen ook

Bindwijze onbekend

€ 12.99

Paperback

€ 10.99

Paperback

€ 6.99

Paperback

€ 9.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 10.00

Paperback

€ 8.95

Bindwijze onbekend

€ 12.75

Hardcover

€ 16.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Bollebozen Letterpretpakket voor 7-9 jaar - Koop 1 en wij doneren 1' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.