Boeken zoeken en kopen

De Zoete Zusjes - De Zoete Zusjes helpen de natuur

Omslag van De Zoete Zusjes - De Zoete Zusjes helpen de natuur

€ 15.99

De Zoete Zusjes - De Zoete Zusjes helpen de natuur

Kijk voor 'De Zoete Zusjes - De Zoete Zusjes helpen de natuur' bij de volgende boekwinkels:

'De Zoete Zusjes helpen de natuur’ is een vrolijk avonturenverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube). Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

In ‘De Zoete Zusjes helpen de natuur’, geschreven door Hanneke de Zoete, zetten Saar en Janna alles op alles om de natuur te redden en hun speelplek te beschermen. Saar schrikt als ze op tv ziet dat het niet zo goed gaat met de aarde en het milieu. Kunnen Janna en zij de natuur niet een beetje helpen? De Zoete Zusjes moeten meteen aan de slag, want er zijn plannen om een kantoor te bouwen op hun speelplek in het bos. Om de natuur én hun boomhut te redden, bedenken ze een actieplan. En niet zomaar eentje, want ze gaan zelfs op bezoek bij… de burgemeester! Lukt het de Zoete Zusjes om de bouwplannen tegen te houden? Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. Het boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en heeft glitters op de voorkant. Een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Details

  • Auteur : Hanneke de Zoete
  • ISBN : 9789043923842
  • Taal : nl
  • Uitgever : Kosmos Uitgevers
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 96
  • Gewicht : 469 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 10.99

Hardcover

€ 22.50

Paperback

€ 11.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 22.50

Paperback

€ 15.99

Hardcover

€ 17.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De Zoete Zusjes - De Zoete Zusjes helpen de natuur' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.