Boeken zoeken en kopen

Het is niet met jou begonnen

Omslag van Het is niet met jou begonnen

€ 25.00

Het is niet met jou begonnen

Kijk voor 'Het is niet met jou begonnen' bij de volgende boekwinkels:

Ontrafel je erfenis van familietrauma met 'Het is niet met jou begonnen' van Mark Wolynn en doorbreek de cyclus voor een vrije toekomst.

Ontrafel je erfenis van familietrauma met Het is niet met jou begonnen van Mark Wolynn en doorbreek de cyclus voor een vrije toekomst. Wanneer je gebukt gaat onder angst, depressie, problemen of pijn komt het vaak niet in je op dat je dit geërfd kunt hebben van je voorouders. Zolang onopgeloste trauma’s begraven blijven in pijn of stilte, kunnen angsten en gevoelens die niet bij jou horen blijven opduiken in je leven. Met de transformatieve aanpak uit dit boek is het mogelijk de cyclus te doorbreken.

Het is niet met jou begonnen bouwt voort op het werk van vooraanstaande deskundigen op het gebied van posttraumatische stress, waaronder de psychiater Bessel van der Kolk, auteur van Traumasporen. Zelfs als de persoon die het oorspronkelijke trauma opliep is overleden, of het verhaal is vergeten of verzwegen, kunnen herinneringen en gevoelens voortleven. Ze spelen een veel grotere rol in onze emotionele en fysieke gezondheid dan je zou denken.

Als pionier op het gebied van erfelijk familietrauma, werkte Mark Wolynn meer dan twintig jaar als therapeut met individuen en groepen. In dit boek vertaalt hij deze kennis naar zeer toegankelijke informatie. Je gaat aan de slag met je familiestamboom, zelftests, oefeningen in visualisatie, actieve verbeelding en directe dialoog om je oude pijnstukken opnieuw te integreren en je leven en gezondheid terug te winnen.

Het is niet met jou begonnen is een aanpak voor het oplossen van langdurige problemen die in veel gevallen niet door traditionele therapie, medicijnen of andere interventies kunnen worden aangepakt.

Details

  • Auteur : Mark Wolynn
  • ISBN : 9789020219401
  • Taal : nl
  • Uitgever : Ankhhermes, Uitgeverij
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 256
  • Gewicht : 398 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 23.50

Paperback

€ 25.00

Paperback

€ 25.00

Paperback

€ 27.50

E-book

€ 12.99

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 21.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Het is niet met jou begonnen' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.