Boeken zoeken en kopen

Omringd door slechte bazen

Omslag van Omringd door slechte bazen

€ 15.00

Omringd door slechte bazen

Kijk voor 'Omringd door slechte bazen' bij de volgende boekwinkels:

Van de bestsellerauteur van Omringd door idioten: hoe om te gaan met idioten op de werkvloer?

Wordt jouw kracht op de werkvloer vaak onderschat? Voel je je gedemotiveerd op werk? En lijkt communiceren met je baas soms onmogelijk?

Iedereen die weleens een slechte baas heeft gehad, weet hoeveel impact dat kan hebben op je motivatie en zelfvertrouwen. Zelfs de meest plezierige baan kan negatief beïnvloed worden door een halfbakken leidinggevende. In Omringd door slechte bazen leert Thomas Erikson je hoe je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling binnen je werk en hoe je om moet gaan met een baas die op een compleet andere planeet lijkt te leven. Erikson helpt je om van een nachtmerrie op de werkvloer een droombaan te maken.

Het mes snijdt echter aan twee kanten, en daarom is er voor alle managers een bonus aan het boek toegevoegd: Omringd door luie werknemers, een handleiding voor het managen van onderpresteerders.

‘De auteur heeft zich gespecialiseerd in de vele facetten van leiderschap. Wat zijn de drijfveren van je medewerkers? Hoe maak je iedereen betrokken en bevlogen? Deze en andere wetenswaardigheden worden op een toegankelijke wijze beschreven.’ NBD

Details

  • Auteur : Thomas Erikson
  • ISBN : 9789402710434
  • Taal : nl
  • Uitgever : HarperCollins
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 352
  • Gewicht : 427 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 21.99

E-book

€ 6.99

E-book

€ 6.99

Paperback

€ 5.00

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 21.99

Hardcover

€ 21.95

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Omringd door slechte bazen' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.