Boeken zoeken en kopen

Florence

Omslag van Florence

€ 17.99

Florence

Kijk voor 'Florence' bij de volgende boekwinkels:

In de thriller Florence van Kiki van Dijk ontdekt restaurateur Clea dat achter alle kunst een levensgevaarlijk complot schuilgaat. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink.

In de thriller Florence van bestsellerauteur Kiki van Dijk wisselt kunstrestaurateur Clea haar werk aan wereldberoemde schilderijen af met een roerig nachtleven. Als ze door haar oud-klasgenoot Tanya plotseling wordt gevraagd voor een geheimzinnige opdracht in Florence, kan ze het gevoel van avontuur niet weerstaan. Maar van flaneren langs oude palazzi en gezellige trattoria’s is geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Bovendien blijkt Tanya spoorloos verdwenen. Als Clea niet heel snel besluit wie ze kan vertrouwen, zou het prachtige Florence weleens haar allerlaatste bestemming kunnen zijn… Kiki van Dijk weet als geen ander zinderende spanning te combineren met heerlijke personages, in een stad die een stuk killer is dan de hitte doet vermoeden. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink. ‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’ – Libelle ‘Dit vakantieboek heeft álles om je – zelfs in je strandstoel – te laten bibberen van angst.’ – &C ‘Florence is een thriller met een hele mooie verhaallijn die de lezer echt zal raken.’ – Vrouwenthrillers ‘Florence is zeker een aanrader als je van een luchtig, zomers verhaal houdt!’ – Boekencast ‘Florence is een vleugje Da Vinci Code verpakt als een vlotte zomerse vakantiethriller.’ – Thrillzone

Details

  • Auteur : Kiki van Dijk
  • ISBN : 9789401617253
  • Taal : nl
  • Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 288
  • Gewicht : 382 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 17.99

Paperback

€ 9.99

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 8.99

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 8.99

Paperback

€ 8.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Florence' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.