Boeken zoeken en kopen

Omringd door idioten

Omslag van Omringd door idioten

€ 15.00

Omringd door idioten

Kijk voor 'Omringd door idioten' bij de volgende boekwinkels:

De wereldwijde bestseller van Thomas Erikson op basis van vier persoonlijkheidstypes: hoe hen te begrijpen die niet begrepen willen worden?

Welke gedragsstijl is de jouwe? Drijf je collega je tot waanzin met zijn overdreven liefde voor details? Botst het gematigde karakter van je geliefde met je eigen enthousiasme? Sommige mensen beweren dat zij omringd worden door idioten. Zij begrijpen hun collega’s of familie niet, hoe ze ook hun best doen. Als je echter meer inzicht hebt in het gedrag van de ander, en dat van jezelf, kun je beter met de ander communiceren. Een veelgebruikte methode daarvoor is het aanduiden van gedragsstijlen met kleuren. Ben je bijvoorbeeld rood, dan wil je snel tot de kern van de zaak komen. Heb je voornamelijk gele kanten, dan ben je snel enthousiast, groen staat voor stabiliteit en blauwe eigenschappen hebben te maken met informatie en details. Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze dit kleurenschema toe te passen. Omringd door idioten helpt je collega’s, vrienden en familie beter te begrijpen.

‘Je hoeft echt geen coach te zijn om Omringd door Idioten te kunnen lezen. En het werkt, probeer maar!’ Zin

' Omringd door idioten van Thomas Erikson is een praktisch boek, dat je communicatievaardigheden kan versterken.' Chicklit

‘Deze praktische, onderhoudende en humoristische publicatie wordt aanbevolen voor iedereen die zijn communiceren wil verbeteren.’ NBD

Details

  • Auteur : Thomas Erikson
  • ISBN : 9789402710236
  • Taal : nl
  • Uitgever : HarperCollins
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 320
  • Gewicht : 404 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 21.95

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 21.99

E-book

€ 6.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 19.99

Hardcover

€ 17.99

Hardcover

€ 14.95

Paperback

€ 21.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Omringd door idioten' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.