Boeken zoeken en kopen

Ook leuke meisjes worden vijftig

Omslag van Ook leuke meisjes worden vijftig

€ 22.99

Ook leuke meisjes worden vijftig

Kijk voor 'Ook leuke meisjes worden vijftig' bij de volgende boekwinkels:

Ook leuke meisjes worden vijftig van dr. Maaike de Vries en dr. Manon Kerkhof is een informatief en herkenbaar boek voor alle vrouwen (en mannen) die met de overgang te maken hebben.

Alles wat je wilt weten over de overgang! Maaike de Vries en Manon Kerkhof laten met 'Ook leuke meisjes worden vijftig' zien dat het ook anders kan tijdens de overgang! Opvliegers, jezelf niet zijn, kilo’s aankomen, geen zin in seks en slapeloze nachten? Ben jij een van de 1 miljoen Nederlandse vrouwen die in de menopauze zit? Deze jaren staan bekend als iets waarop de meeste vrouwen zich niet verheugen, een periode waarin hormonen veranderen en de vruchtbaarheid voorgoed verdwijnt. Het goede nieuws is dat de overgang ook weer overgaat en het een brug is naar de volgende fase in je leven. Gezondheidswetenschapper dr. Maaike de Vries en gynaecoloog dr. Manon Kerkhof laten in dit boek zien hoe je lichaam werkt, wat er met je hormonen gebeurt, wat je zelf kunt doen en welke hulp je kunt inschakelen. Concreet, praktisch, en (h)eerlijk nuchter met veel uitleg en tips waarmee je gelijk aan de slag kunt. Populair-journalistiek geschreven, zeer toegankelijk én goed wetenschappelijk onderbouwd. Deze herziene editie is up-to-date met de laatste stand van de wetenschap en de praktijk en biedt je extra informatie over de vervroegde overgang en het effect van leefstijl én een hoofdstuk voor mannen. "Een must read voor elke vrouw waar ook ter wereld." - Floortje Dessing

Details

  • Auteurs : Maaike de Vries, Manon Kerkhof
  • ISBN : 9789021597119
  • Taal : nl
  • Uitgever : Kosmos Uitgevers
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 256
  • Gewicht : 678 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 22.99

Paperback

€ n.n.b.

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 20.00

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 12.99

E-book

€ 14.99

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 22.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Ook leuke meisjes worden vijftig' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.