Boeken zoeken en kopen

De Zoete Zusjes houden van Holland

Omslag van De Zoete Zusjes houden van Holland

€ 15.99

De Zoete Zusjes houden van Holland

Kijk voor 'De Zoete Zusjes houden van Holland' bij de volgende boekwinkels:

'De Zoete Zusjes houden van Holland’ is een vrolijk avonturenverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube). Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

In 'De Zoete zusjes houden van Holland', geschreven door Hanneke de Zoete, ga je samen met de Zoete Zusjes Saar en Janna op ontdekkingsreis langs de allerleukste plekjes in Nederland. Saar zit in groep 6 en moet een spreekbeurt houden. Alle kinderen krijgen een bijzonder land toegewezen om over te vertellen, maar Saar krijgt Nederland. Supersaai! Nederland, wat is daar nou aan? Om inspiratie op te doen gaan de Zoete Zusjes met het hele gezin een heuse rood-wit-blauwtrip maken. Zo beleven ze de spannendste avonturen in het hele land. Van fierljeppen in Friesland tot de wildste achtbanen in de Efteling, de donkere grotten in Limburg en een zelfportret haast net zo mooi als de schilderijen van Vincent van Gogh. Tijdens de rondreis ontdekken Saar en Janna dat Nederland heel veel bijzondere plekken heeft, die zelfs zó beroemd zijn dat mensen uit de hele wereld ernaar komen kijken. Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. Het boek is mooi gebonden en vrolijk geïllustreerd door Iris Boter. Een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Details

  • Auteur : Hanneke de Zoete
  • ISBN : 9789043923378
  • Taal : nl
  • Uitgever : Kosmos Uitgevers
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 96
  • Gewicht : 426 g

Anderen lazen ook

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 10.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 22.50

Hardcover

€ 15.99

Paperback

€ 15.99

Hardcover

€ 22.50

Paperback

€ 11.99

Bindwijze onbekend

€ 15.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De Zoete Zusjes houden van Holland' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.