Boeken zoeken en kopen

De zeven zussen 1 - De zeven zussen

Omslag van De zeven zussen 1 - De zeven zussen

€ 23.99

De zeven zussen 1 - De zeven zussen

Kijk voor 'De zeven zussen 1 - De zeven zussen' bij de volgende boekwinkels:

In deze luxe cadeau-editie van het eerste deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley brengt Maia’s zoektocht naar haar verleden haar naar het zwoele Rio de Janeiro.

In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit de achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit eerste deel werd onder meer uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019. ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

  • Auteurs : Lucinda Riley, N.v.t.
  • ISBN : 9789401616027
  • Taal : nl
  • Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 592
  • Gewicht : 865 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 9.99

Paperback

€ 22.99

Hardcover

€ 24.99

Paperback

€ 29.99

Hardcover

€ 24.90

Hardcover

€ 24.99

Hardcover

€ 34.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 24.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De zeven zussen 1 - De zeven zussen' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.