Boeken zoeken en kopen

Van missen krijg je het koud

Omslag van Van missen krijg je het koud

€ 17.99

Van missen krijg je het koud

Kijk voor 'Van missen krijg je het koud' bij de volgende boekwinkels:

We weten steeds beter dat rouw hard werken is. Maar we staan zelden stil bij dat het ook veel fysieke gevolgen kan hebben. Daar willen we met dit boek de aandacht op vestigen.

Rouw, hoe ga je daar goed mee om? Het antwoord op die vraag is hetzelfde als voor oververmoeidheid, ongeconcentreerd zijn of je depressief voelen: er is geen goede manier om het te zijn of te doen. Met rouw kun je wel aan de slag gaan, en dat is ook belangrijk om te doen. Steeds meer mensen praten over de dood, over rouw en de effecten van rouw op het leven en op het lijf en dat is goed. We weten steeds beter dat rouw hard werken is. Maar dat het ook veel fysieke gevolgen kan hebben, daar staan we weinig bij stil. Met dit boek willen wij de aandacht vestigen op de fysieke gevolgen van rouw. Het boek is geschreven vanuit de gedachte dat je iemand bent verloren. Dat hoeft niet te betekenen dat een geliefde dood is, verliezen kan ook betekenen dat je gescheiden bent of je baan bent verloren. Ook dan is er sprake van rouw. Tweede druk

Details

Anderen lazen ook

Paperback

€ 16.99

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 18.95

Hardcover

€ 12.99

Paperback

€ 22.99

Paperback

€ 29.95

Paperback

€ 20.99

Hardcover

€ 19.95

Paperback

€ 22.99

Hardcover

€ 30.00

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Van missen krijg je het koud' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.