Boeken zoeken en kopen

Omdenken op het werk

Omslag van Omdenken op het werk

€ 5.00

Omdenken op het werk

Kijk voor 'Omdenken op het werk' bij de volgende boekwinkels:

Het wordt tijd dat we werk gaan omdenken. Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met eindeloze regelgeving en maken onze ‘oplossingen’ de problemen alleen maar erger? Waarom gedraagt de één zich op het werk als kleuter en de ander als een bully? We werken in een wereld van druk-druk-druk, stress en burn-out en er is veel onderling wantrouwen tussen werkgevers en werknemers. Dat bracht Berthold Gunster bij de belangrijke vraag: hoe zouden we deze problemen op het werk kunnen omdenken?

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.

Berthold Gunster onderzoekt de verwachtingen die we hebben omtrent werk. Ook houdt hij de lezer een spiegel voor en laat zien dat we allemaal last hebben van een oplossingsreflex waarmee we problemen juist vastdenken: van een probleem een ramp maken.

Maar hij behandelt uiteraard ook: hoe dan wel? Aan de hand van vele voorbeelden laat hij zien hoe je op het werk kunt omdenken. Hoe je van een probleem een nieuwe mogelijkheid kunt maken.

Details

  • Auteur : Berthold Gunster
  • ISBN : 9789083168906
  • Taal : nl
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 64
  • Gewicht : 99 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 5.00

Paperback

€ 5.00

Paperback

€ 15.00

Bindwijze onbekend

€ 9.99

Paperback

€ 5.00

Paperback

€ 10.99

Paperback

€ 22.50

Paperback

€ 17.99

Paperback

€ 24.99

E-book

€ 1.79

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Omdenken op het werk' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.