Boeken zoeken en kopen

Omringd door psychopaten

Omslag van Omringd door psychopaten

€ 15.00

Omringd door psychopaten

Kijk voor 'Omringd door psychopaten' bij de volgende boekwinkels:

Kleur bekennen met deze bestseller van Thomas Erikson. Met behulp van het kleurenschema herken je de 'psychopaat' in jouw omgeving.

Je kent deze persoon vast: opwindend en ongelooflijk charismatisch, charmant en altijd behulpzaam. Je gelooft elk compliment dat je krijgt, omdat het je zo’n goed gevoel geeft. Maar wat te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk ook...

Aan de hand van hetzelfde vierkleurensysteem dat Omringd door idioten een internationale bestseller maakte, laat Thomas Erikson zien hoe jouw zwaktes en karaktereigenschappen uitgebaat worden door anderen – en hoe je dit kunt stoppen. Door middel van levendige voorbeelden van de meest voorkomende vormen van manipulatie geeft hij praktische tips en technieken die je helpen controlerende mensen te confronteren en een ongezonde relatie om te zetten in een wederzijds respectvolle.

Dit openbarende en informatieve boek leert je leugens en verborgen agenda’s te ontdekken. Het biedt je alle tools die je nodig hebt om met psychopaten om te gaan.

‘Geschikt voor iedereen, omdat de kans dat je een psychopaat of manipulator tegenkomt onvermijdelijk is.’ NBD Biblion

Details

  • Auteur : Thomas Erikson
  • ISBN : 9789402708813
  • Taal : nl
  • Uitgever : HarperCollins
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 320
  • Gewicht : 404 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 21.99

E-book

€ 6.99

E-book

€ 4.99

Hardcover

€ 39.99

Hardcover

€ 21.95

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 21.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Omringd door psychopaten' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.