Boeken zoeken en kopen

Munch & Kruger 1 - Ik reis alleen

Omslag van Munch & Kruger 1 - Ik reis alleen

€ 15.00

Munch & Kruger 1 - Ik reis alleen

Kijk voor 'Munch & Kruger 1 - Ik reis alleen' bij de volgende boekwinkels:

Het eerste deel van Samuel Bjørks wereldberoemde en prijswinnende thrillerserie over inspecteurs Holger Munch en Mia Krüger – nu extra scherp geprijsd.

Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst IK REIS ALLEEN. Na een intern onderzoek werd inspecteur Holger Munch’ speciale onderzoeksteam opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Maar als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar wordt het team weer tot leven gewekt. Munch’ prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia Krüger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk... Lees ook Sneeuwwit, de nieuwe thriller van Samuel Bjørk! ‘IJzingwekkend en subliem.’ **** De Telegraaf ‘Een bewonderenswaardig debuut. ***** Vrij Nederland Detective en Thrillergids

Details

  • Auteur : Samuel Björk
  • ISBN : 9789024598045
  • Taal : nl
  • Uitgever : Luitingh-Sijthoff
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 416
  • Gewicht : 436 g

Anderen lazen ook

E-book

€ 14.99

Paperback

€ 23.99

E-book

€ 13.99

E-book

€ 12.99

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 12.99

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 12.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 22.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Munch & Kruger 1 - Ik reis alleen' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.