Boeken zoeken en kopen

De zeven zussen 7 - De zevende zus

Omslag van De zeven zussen 7 - De zevende zus

€ 11.99

De zeven zussen 7 - De zevende zus

Kijk voor 'De zeven zussen 7 - De zevende zus' bij de volgende boekwinkels:

De zevende zus, het zevende deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, voert de zussen de hele wereld over. Van de auteur van het Bestverkochte boek 2018, 2019 en 2020.

De zevende zus, het zevende deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, gaat over de mysterieuze zevende zus. Ze was altijd onvindbaar, maar als Georg Hoffman onthult dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken Maia en Ally dat er twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland, en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. CeCe, die in Australië woont, gaat op onderzoek uit. Dat blijkt pas het begin van de zinderende zoektocht naar de zevende zus, want de vrouw met de bijzondere ring is net aan een grote reis begonnen. Het wordt een race tegen de klok die de zussen de hele wereld over voert. Ze proberen haar spoor te volgen in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland, maar ze lijken steeds een stap achter te lopen... De zevende zus is het zevende deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. **** ‘De schrijfster heeft zichzelf ditmaal overtroffen. Het meest meeslepende en persoonlijke deel uit de serie tot nu toe.’ – De Telegraaf ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

  • Auteur : Lucinda Riley
  • ISBN : 9789401614337
  • Taal : nl
  • Uitgever : Xander Uitgevers B.V.
  • Uitvoering : E-book
  • Aantal pagina's : 704

Anderen lazen ook

Paperback

€ 24.99

E-book

€ 19.99

E-book

€ 11.99

Paperback

€ 29.99

E-book

€ 11.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 11.99

E-book

€ 11.99

E-book

€ 11.99

Paperback

€ 24.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De zeven zussen 7 - De zevende zus' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.