Boeken zoeken en kopen

De Camino

Omslag van De Camino

€ 12.99

De Camino

Kijk voor 'De Camino' bij de volgende boekwinkels:

Het nieuwe boek van Hebban Thrillerprijs-winnaar Anya Niewierra. Een jaar na de zelfmoord van haar man besluit Lotte zijn route over de Camino te herlopen. Maar dan ontrafelt ze een duister geheim. De 44-jarige chocolatier Lotte Bonnet woont al jaren gelukkig in Zuid-Limburg met haar man Emil, een voormalige vluchteling uit Bosnië. Maar dan pleegt Emil onverwacht zelfmoord tijdens het lopen van de Camino en blijft Lotte ontredderd achter.

Als ze elf maanden later naar Bosnië reist om zijn as uit te strooien, ontdekt Lotte dat Emil heeft gelogen over zijn identiteit. Ze schakelt een advocaat uit Sarajevo in om onderzoek te doen naar zijn verleden, en die komt tot een schokkende ontdekking. Ondertussen gaat Lotte zelf de Camino lopen, exact volgens de route en planning van Emil. Ze wil achterhalen wat hem tot zijn wanhoopsdaad dreef. Maar iemand volgt haar, iemand die niet wil dat ze de waarheid ontdekt.

Details

  • Auteur : Anya Niewierra
  • ISBN : 9789024582280
  • Taal : nl
  • Uitgever : Luitingh-Sijthoff
  • Uitvoering : E-book

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 4.99

E-book

€ 4.99

E-book

€ 7.99

Paperback

€ 12.50

E-book

€ 2.99

E-book

€ 5.99

Paperback

€ 15.00

E-book

€ 6.49

E-book

€ 6.49

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De Camino' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.