Boeken zoeken en kopen

Verboden vruchten

Omslag van Verboden vruchten

€ 14.99

Verboden vruchten

Kijk voor 'Verboden vruchten' bij de volgende boekwinkels:

Jojo Moyes is de succesvolle auteur van ‘Voor jou’ (Me before you) (succesvol verfilmd met Emilia Clarke en Sam Claflin in de hoofdrollen) en ‘Een leven na jou’ (After You). ‘Verboden vruchten’ is een van de andere geliefde Moyes-titels. In een klein Engels kuststadje in de jaren 50 groeien Celia en haar beste vriendin Lottie als zussen op. Wanneer Celia haar nieuwe verloofde Guy komt voorstellen, slaat onbedoeld de vonk over tussen Guy en Lottie, wat niet zonder gevolgen blijft…
Vijftig jaar later koopt een Londense clubeigenaar een van de oude stadsvilla’s, Arcadia. Hij neemt binnenhuisarchitect Daisy in de arm om de villa in haar oude glorie te herstellen. Daisy weet niet goed waar te beginnen, tot ze kennismaakt met Lottie: door haar komt het roemruchte verleden van Arcadia weer tot leven... Jojo Moyes heeft miljoenen fans over de hele wereld.

Details

  • Auteur : Jojo Moyes
  • ISBN : 9789026154263
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : de Fontein Romans & Spanning
  • Uitvoering : Luisterboek
  • Verschijningsdatum : juli 2020

Anderen lazen ook

Paperback

€ 7.99

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 10.00

Luisterboek

€ 14.99

Luisterboek

€ 14.99

Paperback

€ 12.50

Luisterboek

€ 14.99

Luisterboek

€ 14.99

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 12.50

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Verboden vruchten' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.