Boeken zoeken en kopen

De zilverboom

Omslag van De zilverboom

€ 14.99

De zilverboom

Kijk voor 'De zilverboom' bij de volgende boekwinkels:

Wanneer Greta in De zilverboom van bestsellerauteur Lucinda Riley door een ongeluk haar geheugen kwijtraakt, keert ze terug naar het landgoed uit haar verleden om zo haar verhaal te ontrafelen.

In de roman De zilverboom van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie De zeven zussen, keert Greta na dertig jaar terug naar Marchmont Hall, het prachtige landhuis dat ooit een belangrijke rol in haar leven speelde. Ze kan zich alleen niets meer van die periode herinneren; door een tragisch ongeluk is ze haar geheugen van de afgelopen jaren kwijt. Maar dan vindt Greta een grafsteen op het besneeuwde landgoed, en ze weet zeker dat er hier herinneringen verborgen liggen. Ze gaat op zoek naar haar verloren verleden en ontrafelt zo niet alleen haar eigen verhaal, maar ook dat van haar dochter, die haar eigen geheimen blijkt te hebben… De zilverboom is een prachtig verhaal van dé bestsellerauteur van deze eeuw over een statig landgoed, duistere familiegeheimen en een verloren verleden.

Details

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 24.99

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 21.95

Paperback

€ 21.99

Paperback

€ 22.95

Paperback

€ 15.00

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'De zilverboom' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.