Boeken zoeken en kopen

Linda van Rijn Winterwereld & De jaarclub

Omslag van Linda van Rijn Winterwereld & De jaarclub

€ 12.50

Linda van Rijn Winterwereld & De jaarclub

Kijk voor 'Linda van Rijn Winterwereld & De jaarclub' bij de volgende boekwinkels:

2 in 1 Winterwereld & De jaarclub
Winterwereld:
"Geweldige plot en een heel mooi einde.' – Vrouwenthrillers.nl ★★★★★

Lara van Dam verheugt zich op een knus winterweekendje met haar vriendengroep. Ze hebben een huisje gehuurd in de Brabantse bossen en er zijn geen andere plannen dan eten, drinken en bijkletsen bij de open haard. Maar het weekend loopt totaal anders als Lara er op de eerste avond achter komt dat haar vriend Yves is vreemdgegaan. Lara is woedend en wil naar huis, maar zonder rijbewijs en openbaar vervoer komt ze niet ver. Boos en verdrietig loopt ze weg, het donkere en ijskoude bos in. Het maakt haar niet uit, als ze maar niet terug hoeft naar het huisje. Wanneer vervolgens ieder spoor van Lara ontbreekt, worden de vrienden ongerust en gaan haar zoeken. Maar dat loopt uit op een nachtmerrie…

De jaarclub:
Het vijftienjarig bestaan van jaarclub Artemis mag niet ongemerkt voorbijgaan. En dus vertrekken Dominique en haar vriendinnen voor een lang weekend naar het winterse Wenen. Ook de partners mogen mee. Nadat ze overdag de sprookjesachtige stad hebben bezocht, is het 's avonds een en al gezelligheid bij het haardvuur. De wijn vloeit rijkelijk en de jaarclubgenoten halen herinneringen op aan vroeger.Er wordt ook stil gestaan bij het overlijden van jaarclubgenote Daniëlle, die in haar eerste studiejaar volkomen onverwacht zelfmoord pleegde. Als een van de vriendinnen in aangeschoten toestand verkondigt dat Daniëlle opzettelijk van het dak is geduwd, blijkt al snel dat dat niet bij iedereen goed valt.
Kennelijk is iemand in de groep bereid heel ver te gaan om de waarheid te beschermen...

Details

  • Auteur : Linda van Rijn
  • ISBN : 9789460685699
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback

Anderen lazen ook

Paperback

€ 15.00

Paperback

€ 9.25

Paperback

€ 6.00

Hardcover

€ 14.99

Paperback

€ 23.00

Paperback

€ 19.50

Paperback

€ 12.50

Paperback

€ 30.00

Hardcover

€ 22.50

Paperback

€ 41.32

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Linda van Rijn Winterwereld & De jaarclub' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.