Boeken zoeken en kopen

Het grote depri Doe-Boek

Omslag van Het grote depri Doe-Boek

€ 26.95

Het grote depri Doe-Boek

Kijk voor 'Het grote depri Doe-Boek' bij de volgende boekwinkels:

Waarom zijn boeken over burn-out & depressie geschreven, terwijl je vaak niet kan lezen? Illustratrice Marieke maakte, eenmaal beter, dit handgetekende doe-boek voor zichzelf. Nu is 't er voor jou.
De schrijfster neemt je in het boek bij de hand, met veel liefde, humor en geduld. Het gaat niet over hoe ze zich voelde, ow nee. Het gaat erover hoe ze zichzelf, en nu jou, stap voor stap weer uit zou loodsen. In 5 heldere fases reis je als lezer van ‘alarm’ (‘help komt dit ooit nog goed?!’) terug naar rust. Het boek vertelt: “Het komt echt goed. Want ik geloof in jou, zelfs als je dat zelf (nog) even niet kan.”
‘Het Grote Depri Doe-Boek’ is daarmee een bijzonder kleurrijk, praktisch en uplifting werk: een doe-boek - 228 pagina's met oefeningen, verhalen, tips en trucs. "Want je wordt niet beter door wat je denkt, maar door wat je doet" (Marieke heeft alles in dit boek echt gedaan).100% handgetekend - omdat lezen vaak zo lastig is als 't druk is in je hoofd.met ruimte - voor al je aantekeningen. Want dit is jouw reis. Samenvattend kan 'Het Grote Depri Doe-Boek' een dagelijkse hulp zijn voor iedereen met een burn-out of depressie; of een bijzonder kado voor een geliefde, buurman of familielid in een diepe dip. Want ook al ga je al naar een coach of psycholoog. Wat doe je in de tussentijd als je thuis op de bank zit? Daarvoor is dit boek. Marieke woont in Amsterdam samen met haar man Lars en zoontje Finn (1). Ze brengen dit boek samen uit, om anderen te helpen, met evenveel liefde en aandacht als waarmee het boek gemaakt is. Meer over Marieke en haar bijzondere missie vind je op www.depridoeboek.nl .

Details

  • Auteur : Marieke de Goeij
  • ISBN : 9789082885705
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : Marieke de Goeij Illustratie
  • Uitvoering : Paperback
  • Verschijningsdatum : januari 2020
  • Aantal pagina's : 228
  • Afmetingen : Afmeting: 22,5 x 22,4 x 2,4 cm
  • Gewicht : 908 g
  • Druk : 1ᵉ druk

Anderen lazen ook

Paperback

€ 14.99

Bindwijze onbekend

€ 16.99

Omslag Start where you are

Start where you are

Meera Lee Patel

Bindwijze onbekend

€ 14.99

Bindwijze onbekend

€ 11.99

Paperback

€ 17.50

Hardcover

€ 15.99

Hardcover

€ 20.00

Bindwijze onbekend

€ 16.99

Omslag Selfcare planner

Selfcare planner

Sanna Sporrong

Bindwijze onbekend

€ 19.99

Bindwijze onbekend

€ 16.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Het grote depri Doe-Boek' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.