Boeken zoeken en kopen

Good Vibes, Good Life

Omslag van Good Vibes, Good Life

€ 17.50

Good Vibes, Good Life

Kijk voor 'Good Vibes, Good Life' bij de volgende boekwinkels:

In Good Vibes, Good Life beschrijft Vex King hoe je de kracht van positiviteit kunt benutten. Laat je inspireren tot een mooier, gelukkiger en zinvoller leven.

Hoe kun je negatieve emoties omzetten in positieve emoties? Hoe kun je leren om werkelijk van jezelf te houden? Is het echt mogelijk om gelukkiger te worden? Wat is je doel in het leven en hoe vind je die? In Good vibes, Good life beschrijft Vex King hoe je de kracht van positiviteit kunt benutten. De auteur overwon diverse tegenslagen in zijn leven en gebruikte die ervaringen om anderen te helpen. Hierdoor werd hij een bron van hoop voor duizenden volgers en helpt hij hen om een leven te creëren om van te houden. In dit boek vind je inspiratie om: Zelfzorgzorgzaamheid en zelfliefde op één te zetten Positieve gewoonten te ontwikkelen, zoals mindfulness en meditatie Je overtuigingen te analyseren en veranderen Je doelen concreet te maken Je angsten te overwinnen Je hogere doel te ontdekken Vex King laat je zien dat als je je manier van denken, voelen, praten en handelen verandert, je je leven zinvoller maakt en gelukkiger kunt worden. Dit alles op een manier die eenvoudig te volgen, nuchter en herkenbaar is. “Vol makkelijk toe te passen wijsheden. Daag jezelf uit en til jezelf naar een hoger leven!” - Lezersreview

Details

  • Auteur : Vex King
  • ISBN : 9789021574776
  • Taal : nl
  • Uitgever : Kosmos Uitgevers
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 304
  • Gewicht : 298 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 9.36

Paperback

€ 17.50

Hardcover

€ 17.07

Hardcover

€ 21.99

E-book

€ 9.99

Hardcover

€ 21.95

Paperback

€ 16.51

E-book

€ 8.99

Paperback

€ 19.99

Paperback

€ 21.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Good Vibes, Good Life' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.