Boeken zoeken en kopen

Het paradijs

Omslag van Het paradijs

€ 25.99

Het paradijs

Kijk voor 'Het paradijs' bij de volgende boekwinkels:

Wanneer Liza Roozenboom te horen krijgt dat haar zoon Mark op het eiland Corfu vermist is geraakt, stort haar wereld in.

Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor de anders zo betrouwbare Mark om niet eens te reageren op de berichtjes die zijn moeder hem stuurt. Haar onrust neemt alleen nog maar toe wanneer ze Marks beste vriend Fedde spreekt. Fedde vertelt haar dat Mark een meisje heeft ontmoet met wie hij is gaan backpacken. Sindsdien lijken Mark en deze Thera in het niets te zijn verdwenen.

Hoewel iedereen in haar omgeving zegt dat er niks aan de hand is, dat Mark gewoon verliefd is en geen tijd heeft voor zijn moeder, kan Liza dat niet geloven. Mark zou haar nooit zomaar buitensluiten, er moet iets aan de hand zijn. Ten einde raad besluit ze zelf naar Corfu te gaan, in de hoop een spoor te vinden van haar verdwenen zoon. Met behulp van de enige persoon die haar wel gelooft, gaat Liza op onderzoek uit. Haar zoektocht leidt naar het eiland Kefalonia. Daar ontmoet ze een oudere man die haar meer weet te vertellen. Over Mark, maar ook over Liza’s eigen verleden…

Details

  • Auteur : Suzanne Vermeer
  • ISBN : 9789400512368
  • Taal : nl
  • Uitgever : Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 352
  • Gewicht : 322 g

Anderen lazen ook

Paperback

€ 8.99

Paperback

€ 8.99

Paperback

€ 17.50

Paperback

€ 12.99

Paperback

€ 9.99

Paperback

€ 8.99

Paperback

€ 8.99

Paperback

€ 9.99

Paperback

€ 5.00

Paperback

€ 10.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Het paradijs' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.