Boeken zoeken en kopen

Versplinterd verlangen

Omslag van Versplinterd verlangen

€ 4.99

Versplinterd verlangen

Kijk voor 'Versplinterd verlangen' bij de volgende boekwinkels:

Als Linde de zanger van haar favoriete band bijna aanrijdt, beseft ze nog niet wat voor impact dit op haar leven zal hebben. Ze geeft knappe rockster Sverre alleen een lift en daarna gaan ze allebei verder met hun eigen leven. Denkt ze.

Alles verandert als ze na zijn concert samen op een hotelkamer belanden. Plotseling begint Linde de scheurtjes in haar eigen relatie op te merken. Haar vriend Finn denkt wel erg veel aan zichzelf en lijkt zich niet echt druk te maken over hoe zij zich voelt. Moet ze vechten voor iemand die dat niet voor haar doet of moet ze voor zichzelf kiezen?

'Ik dacht dat ik gelukkig was met Finn. Dat ik een goede relatie had en dat Sverre en ik elkaar na die ene keer niet meer zouden zien.

Ik had het mis. Zo ontzettend mis. Sverre laat me inzien dat Finn misschien niet de liefde van mijn leven is. Dat een relatie meer is dan alleen denken aan jezelf. En dat is precies het probleem.

Want nu denk ik steeds vaker aan Sverre.'

Details

  • Auteur : Emma Zegers
  • ISBN : 9781393312208
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : ​Dutch Venture Publishing
  • Uitvoering : E-book
  • Verschijningsdatum : oktober 2019

Anderen lazen ook

E-book

€ 4.99

E-book

€ 5.99

E-book

€ 4.99

E-book

€ 5.99

E-book

€ 6.99

E-book

€ 7.99

E-book

€ 9.99

E-book

€ 5.99

E-book

€ 3.99

E-book

€ 7.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Versplinterd verlangen' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.