Boeken zoeken en kopen

Versplinterd

Omslag van Versplinterd

€ 14.99

Versplinterd

Kijk voor 'Versplinterd' bij de volgende boekwinkels:

'Versplinterd', de schitterende debuutroman van Dani Atkins, is voor alle fans van Jojo Moyes' 'Voor jou'. Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen. Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen.
Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog... Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is ‘bijna’ niet het goede woord…? ‘Absoluut een van mijn favoriete boeken dit jaar!’ Cosmo 'Het verhaal grijpt je meteen bij je keel en laat je niet meer los. Een einde dat je niet direct ziet aankomen, dat onverwachts alles in perspectief zet. Heel erg indrukwekkend.' Hebban.nl Dani Atkins schreef na 'Versplinterd' ook 'Duet met jou', opnieuw een schitterende roman die je bij de keel grijpt.

Details

  • Auteur : Dani Atkins
  • ISBN : 9789026147975
  • Taal : Nederlands
  • Uitgever : de Fontein Romans & Spanning
  • Uitvoering : Luisterboek
  • Verschijningsdatum : september 2018

Anderen lazen ook

Paperback

€ 18.99

Paperback

€ 7.90

Luisterboek

€ 14.99

Luisterboek

€ 14.99

Paperback

€ 7.99

Luisterboek

€ 14.99

Luisterboek

€ 12.99

Luisterboek

€ 14.99

Luisterboek

€ 14.99

Luisterboek

€ 12.99

Meer boeken zoals dit

Wil je meer boeken zoals 'Versplinterd' lezen? Kijk dan eens naar de andere titels die door lezers van dit boek werden bekeken. Misschien vind je daar het boek dat je zoekt.